Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awerfewrgrthgwrt

role sie odwrocily...

Polecane posty

Gość awerfewrgrthgwrt

jeszcze niedawno pytalam jak zachowac sie na rozmowie kwalifikacyjnej a teraz sama musze taka przeprowadzic... jakie ja mam wogole zadawac pytania?? co mam robic?? nie chce zeby wyszlo to niepoważnie a mam 19lat i jakos nie wyobrazam sobie sztywnej atmosfery na rozmowach z dziewczynami a jednoczesnie wiem ze nie moge sie za bardzo wyluzowac. pozatym jak mam powiedziec kilku dziewczynom ze odpadaja?? sama szukalam dlugo pracy i ciezko mi teraz odrzucic kogokolwiek.

Gość awerfewrgrthgwrt
dobrze mi z szefem , podruchuje mnie , i jeszcze placi solidnie , i nie chce by jakas ladna lifirynda mi zagrozila , dlatego te ladniejsze odrzucam na poczatku

Gość awerfewrgrthgwrt
oczywiscie podszyw... a ze nie chce zadnej ladnej to w sumie prawda:) szef ma 26 lat i powiedzial ze moga u niego pracowac tylko ladne ale pozniej gdyby mial kogos zwalniac to napewno brzydsza... bo na doswiadczenie to on akurat nie patrzy.

Gość awerfewrgrthgwrt
tak byloby najlepie. tylko bede miala 11 dziewczyn i 6znich zostawie na szkolenie. czyli 5 bede musiala wyrzuc ii to od razu zeby reszte poumawiac:(

ja to znam kiedyś dostałam fajną pracę ale po kilku tygodniach szefowa mnie zwolniła twierdząc że nie może mnie zostawić bo musiałabym pracować z jej narzeczonym do późna, a ona nie będzie ryzykowała, powiedziała mi w prost że jestem za ładna i żeby z nim pracować!!! koleś był przed 40 i łysy i po rozwodzie, nie wiem czy ona myślała że ja mam taki kiepski gust jak ona :-) haha

to nie ważne czy ładna czy nie ważne żeby miała doświadczenie którego szukacie

Gość awerfewrgrthgwrt
wlasnie wazne zeby byla ladna... doswiadczenie szefa nie interesuje bo praca jest tak banalna ze zadne doswiadczenie nie potrzebne. szef powiedzial ze dziewczyna ma byc jak najladniejsza i w miare kumata...

Gość awerfewrgrthgwrt
niepotrzebne*

Gość awerfewrgrthgwrt
ale w sumie to kogo wybrac jakos pojdzie... w koncu jak je zobacze to zdecyduje:) wezme taka z ktora bedzie mi sie fajnie pracowalo. problem w tym jak mam z nimi gadac zeby z tej rozmowy kwalifikacyjnej nie wyszło spotkanie przy kaiwe i jak powiedziec kilku dziewczynom ze odpadaja

normalnie bez ogródek, powiedz już na wstępie że szukasz jednej dziewczyny i że jest ci przykro ale reszta musi odpaść. taka twoja rola nie bierz tego zbytnio do siebie, to twoja praca, szukasz pracownicy a nie przyjaciółek.