Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,1234

Najgorszy fizyczny ból, jaki mieliście.

Polecane posty

Gość góz na piersi wielkosci cytryn
i ból zęba....jedynka , co za kurwa lipa....ehhh

Gość zumzumbera
poronienie niestety i klika @

BÓL PORODOWY-2 porody. Najgorsze jest ostatnie stadium parcie.Ból był tak silny,że jakby ktoś żywym ogniem przypiekał.I do tego jeszcze krzyczą przeć,przeć, a to pali niemiłsiernie, myslałam,że nie urodzę

Gość ja tak miałam jak miałam
Klasterowy ból głowy i NIE CHCECIE WIEDZIEĆ jak to napierdala :O

Gość ja miałam boli duzo
pierwszy zdejmowanie na zywo gipsu 26 lat temu ktory wazyl wiecej niz ja , pan sanitariusz wzial mlotek i obcegi i w to walil na zywca , w swieza zrosniete reke, ktora po wyjeciu byla trzy razy chudsza niz druga, rozncia jest do dzis widoczna, bol zebow po usunieciu i wyleczniu prze zmoja dentystka mialo byc cacy ,a boli przy kazdym jedzeniu nie daj boze spadnie kropelka napoju teraz to wyje i w mozgu czuje , robienie odcisku do protezy , kazdy mowil ze nie boli, ja stracilam przytomnosc zbolu , i nikt mi nie wmowi ze nie boli, ataki serca, takie ze pisalam juz testament, cztery w nocy, po 3 pisalam testament i zgodzilam sie na pogotowie, i jeszzce setki boli 12 zlaman jednej reki, 5 wstrzasnien mozgu , polamane zebra e do rana mozna by wymieniac;)

Gość ja miałam boli duzo
i najgorszy chociaz bez bolu wylew do okna zewnetrzny chce wkaldac soczewke odsłaniam oko a tam krew się wylewa niech sie bol schowa ;) a na pogotowiu w niedziele mi dali rutinoscorbin i powiedzieli ze se mam w poniedzialek isc do okulisty, krew mi leciała tydzien z tego oka , wrazenie bezcenne , nawet bez bolu , chyba bym wolała juz bol czegokoliwek :P

Gość jfjdfjf
poparzenie 2go stopnia brzucha i ud :(

dla mnie najgorszym bolem byl bol nerek jak dostalam jakiegos zakazenia. z bolu nie moglam sie w ogole ruszac. jeszcze na pogotowiu lekarka chciala sie upewnic i przywalila mi reka w nerke malo brakowalo bym jej oddala, prawie sie zes....m z bolu. ale potem dala mi cos w zyle i doslownie odlecialam, spiewalam przez kolejnych kilka godzin :D kiedys tez wpadlam na rame swoim podwoziem i dodatkowo piersia w kierownice. zobaczylam gwiazdy, piers byla cala obtarta ale najgorsze dla mnie bylo ze on emi dopiero rozly i swirowalam ze moze ta jedna mi juz nie urosnie :O :D :D jak by mi krew z oka leciala to bym chyba kota dostala ze strachu co sie dzieje :O

Gość qwerty qazwsx
erozja rogowki, plakalam z bolu.

Gość wołga8888
-Obustronne zapalenie ucha, ropa leciała mi ciurkiem a twarz tak spuchła, że na 2 dni przestałam słyszeć (słyszałam trochę jedynie gdy pociągnęłam płatkami ucha do dołu) :-o -Ropień na zębie, co 2 godziny ketonal, po całym dniu miałam halucynacje -Upadek cipą na ramę roweru ;) Rozcięłam sobie wargę sromową, na szczęście rana nie była aż tak głęboka, żeby trzeba było ją szyć. Aczkolwiek krew sączyła się dłuuuuugo.

Gość wołga8888
Aha, a po upadku na ramę, z tego względu, że leciała mi krew, musiałam nosić podpaski. (Miałam z 11 lat) Gdy największy ból minął, chodziłam dumna i udawałam sama przed sobą, że to okres, co napawało mnie jakimś niepojętym szczęściem :-o:-o:-o :classic_cool:

Gość hgbjhnbgjnhbgjh
lanie pasem na goły tyłek

Gość eeeeee tam lanie pasem
to nawet przyjemne moze byc :P Moj najgorszy bol to: zapalenie ucha i zrywanie paznokcia z palucha.

Gość stary wyga
w wieku siedemnastu lat dorwałem na lewym boku -półpaśca małe krostki a ból jest taki jakby cię kroili i ściskali imadłem na żywca a najgorsze że niema na to środków przeciwbólowych -2 tyg się męczyłem jest to choroba zakażna i nikomu tego cholerstwa nie życzę!!!!!!!!!!!!

Gość llkasa
duszenie jąder ręką z całej siły

Gość llkasa
duszenie jąder przez dziewczynę z całej siły i kopniak

Gość najgorszy ból to po prostu
poród 30 godzin:o i półpasiec:O:O

Gość xyz25
kamica nerkowa, kamica pęcherzyka żółciowego, porody do tego to pikuś

Gość hthgthrt
-zapalenie stawów-gdy nie miałam diagnozy i przez 3 miesiace nie chodziłam wcale, nawet do łazieki;/ straszny bol -wyrywanie zęba z ropą -ogolnie zęby

Gość a myslicie ze zielona herbata
krwotok podpajęczynówkowy, ale to już dawno temu- 15 lat miałam (dziś mam 26), pamiętam, że czułam, że to "ból umierania" :o

lanie pasem nigdy nie jest przyjemne:p w 7 klasie "matka" biła mnie pasem ze wszystkich sił i na tyle długo, że myślałam, że nie przestanie... (tydzień miałam problemy z siedzeniem), mimo to krwiaki w głowie były o wiele bardziej bolesne

Gość eeeeee tam lanie pasem
No wlasnie, bo tylek jest przystosowany do lania ;)

co Ty fandzolisz?

Gość Ropień...........
Ropień na tyłku... Nie życzę nikomu...

Gość lcbdsaj
przestańcie pieprzyć że poród to pikuś! Teraz wam łatwo tak mówić, bo zapomniałyście ten ból, ale gdybyście teraz leżały na porodówce to od razu zmieniłybyście zdanie i puszczałybyście prosząc o szybką śmierć.