Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,1234

Najgorszy fizyczny ból, jaki mieliście.

Polecane posty

Gość ,,,1234
ja oprócz ketonalu forte, zapodawałam coś w mój zadek też forte i dodatkowo co tam miałam pod ręką...wolałam paść i przedawkować niż znosić tego p...czyraka...tramal mówisz, pomyślę, bo już niedługo pewnie znowu mnie dopadnie :-/ ...zgadzam się też, ze ból zęba jest masakratorem...miałam takie jazdy, że wbijałam ołówki w rękę, coby zapomnieć o zębie...bolała też, jak wyrżnęłam nosem w krawężnik...o złamaniu ręki nie piszę, bo żaden ból...

Gość żona poparzona,a nie żona popa
Do ojejku---na menstruację-NIMESIL,na ostrą migrenę też.

Gość kika bez bucika
dla akzdego co innego jest okropnym bolem , nie ma co sie liocytowac i mowic ze cos przy czyms jest pikusuiem , kazdy inaczej odczuwa i przezywa. przeciez zaden w cudzej skorze nie byl i nie wie jaki to bol

Upadek cipą na ramę od roweru przebija wszystko:D Mój najgorszy ból to leczenie kanałowe "na szybko", na jednej wizycie, wyciąganie nerwów z beznadziejnym znieczuleniem. Do dziś na samą myśl cierpnie mi skóra.

Gość ,,,1234
kika bez bucika...masz rację :-) każdy inaczej znosi ból...sądzę jednak, że kobiety sa w stanie przetrzymać wszystko...

teraz jestem uzalezniona od ketonalu..bol był nieziemski.. nikomu nie zycze czego takiego..nawet najgorszemu wrogowi.. Przez 3 mies polknełam ok 13 opakowan ketonalu 100

Gość linka90
zerwanie ściągna achillesa.. nigdy nic tak nie bolalo;/

Gość oparzenie ręki
wrzącym olejem z patelni która stała na gazie.Przeżyłam 3porody,bóle zębów,pękniętą rzepkę kolanową .To wszystko pikuś z tym oparzeniem:-(

Gość ,,,1234
cipą o ramę jest dobre ;-) ...nie powiem, też mi się przytrafiło ...:/ ale faktycznie jest to śmieszne :-D...niby facetów tam może najbardziej zaboleć...a nie :)

Ból nerki, jednorazowy, nie wiadomo od czego (lekarz mówił, że za mało piję, wtedy piłam niecałą szklankę herbaty na dobę), zapalenie otrzewnej po rozlanym wyrostku, wyrywanie ZDROWYCH zębów BEZ ZNIECZULENIA, wyrywanie zęba, pod którym była ropa, ale dentysta jej nie zdiagnozował i trzy ataki bólu żołądka - na samo wspomnienie mną telepie:( Poród przy moich miesiączkach wypada dość blado - a rodziłam dwojaczki:)

kiedyś najgorszym bólem był ból zęba i miesiączkowy, jednak teraz śmiało mogę powiedzieć że mój drugi poród to najgorszy ból jaki prZeżyłam, no chodzi o to że sam poród to pryszcz, każda która rodziła tak powie, ale bóle porodowe, tzw skórcze, oraz BADANIE ROZWARCIA-krzyk nieziemski, masowanie szyjki macicy-jeszcze gorsze a ból zęba....brrr, szczególnie jak najedzie na nerw... :P

Gość gazolina
mala mi wiesz ze ja tez przezylam upadek cipa na rame od rowera?ale to byl chuj dopiero jak mnie na szycie tej cipy wzieli to caly oddzial zbiegl sie pod zabiegowy bo darlam sie jak poparzona najpierw mnie gowniana lignokaina znieczulili iglami w cipke znieczulali nic nie dzialalalo a potem szyli na zywca niemalze wylam jak zwierze!i po kilka godzin po cieciu cesarskim jak pielegniarka pocagnela mnie do siedzenia to mi mozg z bolu stanal deba a oczy wyszly z orbit

Gość meszugene
podobno są najwiekszy ból fizyczny odczuwa sie podczas rwy kulszowej i porodu z tym ze rwa trwa dłuzej 🖐️)) miałam dwa razy rwę ramienno barkową - dwa tygodnie na zastrzykach, po tygodniu ustąpił ból :o

Teraz ja. Resekcja 4 zębów na raz bez dobrego znieczulenia, potem były cesarskie cięcia też bolało ale jednak resekcja to jest to co zapamiętam do konca życia jako koszmar.

kilka dni przy wybielaniu zębów - czułam że bolą mnie wewnątrz i na zewnątrz, ze mi głowa eksploduje. Nie mogłam mówić, jeść ani nawet myśleć. drugi - zakażenie w palcu u stopy - ropa zebrała się pod dużym paznokciem i rozsadzała palec trzeci - zapalenie ucha środkowego - wszyscy mysleli że to świnka bo tak spuchło

Gość okdcosna
poród i ostry ból zęba

Gość kkkkkkklkl
kolka nerkowa..znieczulenie ogolne takie jak podawane przy porodzie nie pomoglo, do tego zyganie zolcia z bolu bo juz nie bylo czym,

Gość drabina-bez-szczebli
wyciągane dreny z klatki piersiowej ( po operacji serca) okrutny ból...

Gość Reesetka
Ból na następny dzień po założeniu aparatu na zęby. Zjadłam całe opakowanie Panadolu i z płaczem poszłam do apteki po coś bardziej skutecznego. Po dwóch dniach minęło jak ręką odjął ale co się nacierpiałam bardziej mi się wryło w pamięć niż poród. Ale podobno niektórych to nie boli wcale a ja po ścianach chciałam chodzić.

jestem szczesciara nie rodzilam, mam lagodne okresy, zdrowe zeby, nic w zyciu nie zlamalam, zdrowe nerki itd... moj bol? depilacja bikini (calosc) laserem bez znieczulenia trwa krotko, ale bol taki ze godzine po tym mam drgawki i nadmierne pocenie i podwyzszone cisnienie

Gość raztaman
Dreny to pikuś, miałem ich trochę ;-) Prawdziwy ból przeżyłem gdy poszedłem do szpitala ściągnąć tytanową szynę z nogi (8 wkrętów w kosci piszczelowej). Okazało się, że anastezjolodzy strajkują i musze czekać conajmniej tydzień, chyba ze zgodzę sie bez narkozy. zgodziłem się... :-(

ból zęba to chyba coś najgorszego jeszcze tak silny ból brzucha w czasie okresu ,że skulałam się z bólu i taki tępy ból głowy tez masakra

ja tez spadlam cipa na rame rowerowa:O miala wtedy moze 10 lat ale pamietam ten bol , i i tak kolorowo mi sie przed oczami zrobilo:D

Gość onaOdNikona
niewiem czy dreny to pikus jestem kobieta inaczej odczówam ból... miałam też wirusa w oku i robiono mi zastrzyki w oko ale było do przezycia...

Robienie przegrody nosowej przy za słabym znieczuleniu. Nie rodziłam, rwy kulszowej nie miałam, bóle zębów nie były aż tak tragiczne. I leżenie 3-ech godzin na stole, przywiązanie pasami, bo znieczulenie nie działało przez ropę: rozcinanie zatoki od wewnątrz na żywca, szycie na żywca no i czyszczenie tego wszystkiego. Pod koniec to już zemdlałam. Mówi się, że zęby potrafią strasznie dokuczyć.