Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniecha123456789

NARKOTYKIII !!!

Polecane posty

Mam bardzo ważny dla mnie problem . Około 3 tygodnie temu paliłam Marihuane, potem miałam przerwe i 2 dni temu paliłam Raste. Dzisiaj dowiedziałam się , że za 3 dni będę miała pobieraną krew ( badanie cholesterolu itp ) . Czy podczas tego badania wykryje narkotyki ? Co mam zrobić , żeby nie wykryło ? Pomocy mam tylko 3 dni !

Gość wykryjanapewno
Wykryja na 100% i nic nie zrobisz we krwi to sie utrzymuje bardzo dlugo a co mozesz zrobic ja bym proponowal zmadzec

Gość jakiejajaja
To pobieranie to test na narko? Jak nie, to no problem. Ucz się chemi, dziecko. Inne odczynniki są potrzebne do wykrycia tych substancji. A poza tym - narkotyki to gówno. Chcesz być gównem?

Gość esafsdfsdfwefxdcvbn;uyt
nie wykryje badanie na narkotyki jest pobierane zupelnie pod innym kontem nie pamietam ile sie ytrzymuje ale wlasnie chyba 3 dni najdluzej sie utrzymuje w organizmie feta - - amfetamina . a tak wogle tgo sie dowiedzialam ze za grosze sa takie testy w aptece tak smao jak kupujesz test ciazaowy to mozesz kupic np test na sprawdzenie czy masz zdrowe nerki , prostate , czy na branie narkotykow nie boj sie jak to badanie jest na cholsterol to nic ci nie wykaze ... moze jedynie zaklocic wyniki badan i bedziesz musiala je powtorzyc ale watpie .

Gość nic nie pękaj
możesz brać spokojnie dalej

Gość gupeek
i tak na 99% nie obejmie proby na thc. chyba ze to test w jakims osrodku leczenia uzaleznien, zeby sprawdzic czy jestes czysta, albo badanie zlecone przez policje za spowodowanie wypadku.