Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga_dżaga

Drodzy kafeterianie,proszę Was o poświęcenie 2 minut na ten temat.

Polecane posty

http://www.ptroa.co.il/petition/index.php Proszę o podpisanie petycji w imieniu naszych małych,niewinnych futerkowych przyjaciół. Zajmie Ci to 2 minuty,a każdy pospis może uratować jedno niewinne swtorzenie. Ostrzegam,że film zamieszczony na stronie jest bardzo drastyczny,dla osób o wyjątkowo mocnych nerwach.

Gość najdziwniejszy
nie chce cie martwic, ale wiesz... w chinach to nie martwia sie tym zeby przestrzegac prawa czlowieka, to takie petycje odnosnie ich jedzenia, ze znienawidzonego zachodu, to zgadnij gdzie sobie wsadza

Gość o co chodzi z tymi petycjami
co to ma znaczyć, że mój podpis uratuje jedno zwierzątko? Zaniesiesz je na fermę, oni policzą podpisy i tyle samo norek wypuszczą na wolność, na łąkę?

Sprawia Ci tak wiele trudności podpisanie tej petycji ? Jeśli tak to daruj sobie głupie komentarze i opuść ten temat .

najdziewniejszy -> ta organizacja walczy o to ,żeby w końcu coś się zmieniło w tej częście świata ,być może to walka z wiatrakami,ale chęć i walka o lepsze życie dla tych zwierząt jest jedyną nadzieją,że kiedyś będzie lepiej

Gość o co chodzi z tymi petycjami
Mam zasadę, że nie podpisuję byle czego, szczególnie gdy chodzi o ujawnienie danych osobowych w sieci, w związku z tym dobrze byłoby dowiedzieć się coś więcej o tej "instytucji". Może tylko mówią, że pomagają zwierzątkom, a naprawdę zajmują się handlem danymi naiwnych ludzi? Tym bardziej, że to brzmi mało wiarygodnie: co to znaczy że mój podpis uratuje zwierzę? Jak to się odbywa? Jak wygląda ta procedura?

Radzę wejść na stronę tej organizacji i poczytać. To jest międzynarodowa akcja,sama sobie tego nie wymyśliłam.Podpisują ludzie,z krajów calego świata. Niechcesz - nie pomagaj,moja prośba - Twój wybór.

Gość najdziwniejszy
taka agresywna a tak zwierzaczki lubi :) :D wiecej pozytku by przyniosla wycieczka do schroniska i przygarniecie jakiegos skrzywdzonego zwierzaka, a nie takie ... no ale zwierzakiem to trzeba sie opiekowac, wydawac na weterynarza itp, to juz nie kazdemu sie chce :D

Jesteś nie poważny myśląc,że ktoś wykorzystuje tak przykry temat i taka tragedię tylko po to,żeby zdobyć moje czy Twoje dane.Zastanów się nad sensem tego co piszesz.

Gość najdziwniejszy
no tak, ludzie nie sa tak podli przeciez :D ok ide, bo zepsuje ci topa a ty chyba serio w to wierzysz :o 🖐️

Nie jestem agresywna tylko przerażona tym co dzieje się na świecie,widziałam wiele ,ale czegoś tak okrutnego nie widziałam nigdy w życiu. Dlatego rozsyłam gdzie mogę tą petycję,bo tylko w taki sposób mogę pomóc. I nie komentuj tego co robię,bo nie znasz mnie i nie masz pojęcia czym się zajmuję na codzień i w jaki sposób pomagam i zwierzętom i ludziom.

Gość najdziwniejszy
no widzisz, a moze ja pomagam, uswiadamiajac ludzi, ze jak chca pomoc to niech zrobia cos sensownego, bo to bedzie mialo jakis wymierny skutek i faktycznie cos zmienia :D

założyłam ten temat,żeby chętne osoby podpisały się pod petycją . jeśli w to nie wierzysz po prostu opuść ten temat i zajmij się dla Ciebie interesującym. przychodzisz tu i atakujesz mnie jakbym to ja robiła komuś tym krzywdę. zastanów się czy to jest takie fajne jak ci się wydaje

Gość najdziwniejszy
no staram sie ale mnie prowokujesz zamiast ignorowac :o :D ale widze ze za trudne to co napisalem juz ide, a ludziki podpisujcie petycje :classic_cool: a zwierzaki pod waszym nosem niech zdychaja w schroniskach w zimnie i wlasnych odchodach 🖐️ :D

podnoszę Bliska dla bliskich ...z dystansem do wszystkich inna bo inna od innych! Jaka jestem ... wiedzą Ci, co powinni! Raz Anioł, raz Diablica... Jedna twarz dwa oblicza ...

Gość chciałam ale
dosrałam komunikat ze juz podpisałam A nie podpisałam Dlaczego ?

Gość chciałam ale
*dostałam, przepraszam :)

Gość petycja podpisana, film po
prostu straszny... ten jenot jeszcze żył jak zdarli mu to futro.... LUDZIE TO NAJWIĘKSZE BESTIE

juz kiedys podpisalem ta petycie to straszne co sie dzieje jak strasznie traktuja zwierzeta :(