Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dior_88

Chce normalnego chłopaka!

Polecane posty

Witajcie. Dzisiaj rzuciłam narzeczonego, gdyż dowiedziałam się że mnie zdradził a w dodatku zrobił dziecko innej:( chce wreszcie poznać normalnego chłopaka:(

Gość kup se wibrator
skoro więcej nienormalnych to normalność jest nienormalna:D

Gość To nie koncert życzeń...

Nie wiem czy taki mam charakter czy jestem zaślepiona ale prawie każdy chłopak mnie oszukiwał. Może nie każdy zdradzał ale większość oszukiwała nie mówiła prawdy. Chce poznać chłopaka który mnie pokocha i nie bedzie robił ze mnie głupiej blondyny

Gość kup se wibrator
A może po prostu jesteś głupią blondyną i tak budujesz swój obraz nawet w związku?

Gość misiapysiaBLEBLE
CHCIEC TO SE MOZNA TRZEBA NAJPIERW NA TAKIEGO ZASŁUZYC!!!:)

Opisywałam juz moja sytuację na kafe, ale mogę to skrócić przypadkiem niedawno siedząc na necie gdzie mój były narzeczony poszedł z kolegami na piwo dostał wiadomość na gg zapomniał się wylogować. Początkowo myślam że to Marcin jego przyjaciel zresztą tak był podpisany ten nr gg ale to nie był facet tylko kobieta która pisała że mój ex bedzie miał synka i niedługo bedzie rodzic więc ma nadzieję że ja odwiedzi i że tęskni za nim. Oszukiwał mnie przez 8miesięcy !

Gość zabawa na skeyp
ja jestem dobrym materiałem na chłopaka

Gość kup se wibrator
Może po prostu masz zjebany gust...?

Gość UPSIKUPSIKUPSIK
NIE PISZCIE TO PROWOKACJA!!!

Gość kręglek
jesteś piękną kobietą ,ale to zdjęcie albo jest jednorazowe,albo faktycznie tak wyglądasz zawsze i wówczas szczerze powiem: wygladasz na taka,co by ja ino w bambuko robić zmień wizerunek,będzie lepiej

Gość zabawa na skeyp
ja się z tobą ożenię

To nie jest prowokacja. Jestem poważna dziewczyna wiem czego chce! Okazuje się że faceci których poznaje mają inny wzór związku niż ja i inaczej podchodzą do życia.

Gość zabawa na skeyp
ja się z tobą ożenie

Gość UPSIKUPSIKUPSIK
NADAJESZ SIE TYLKO DO DYM****ANIA WIEC SSIJ JAJA SSIJ JAJA

Nie martw sie tez tak mialam....i wkoncu trafilam na cudownego faceta trzeba czasu a ile masz lat?

Bardzo mi miło że tak o mnie piszesz nie znając mnie :). Wcale mnie to nie rusza bo jesteś zapewne 14latkiem z pryszami na twarzy z wioski jakiejś z gotująca się sperma w majtach i siedzisz po kryjomu na kompie bo rodzice śpią:) idź spać bo jutro do szkoły musisz wstać:) żenada

Gość kup se wibrator
Dobry tekst! Widać ta kocica potrafi gryźć i drapać... Ale poważnie zastanów się nad swoim doborem partnerów. Skąd ty bierzesz tych facetów? Z dyskoteki?

Gość zabawa na skeyp
Dior_88 jesteś zajebista możemy się umówić jeśli chcesz jestem w twojim wieku jeśli 88 to Twój rok urodzenia????

21 tu nie chodzi o wiek chodzi o to że jak juz się zakocham to później taki pajac łamie mi serce. Ten ostatni mój chłopak zabrał mi 4lata życia. Najlepszego życia przez niego nigdzie nie chodziłam nie spotykałam się ze znajomymi tylko on on i on a okazuje się że 4miesiące po tym jak zamieszkalismy razem to wyjechał do holandii zeby zarobić pieniądze zrobił dziecko jakiej 18-latce i teraz jest ona ponad w 8miesiącu ciąży. A ja nic o tym nie wiedziałam.

Wkońcu trafisz na takiego ktory swiata po za Toba nie bedzie widzial....przeszlam dwa toksyczne dlugoletnie zwiazki i tez zastanawialam sie co jest nie tak a teraz? spotkalam cudownego faceta z zadnym nie bylam tak szczesliwa jak z nim......ps bylam u wrozki pare lat temu i sie sprawdzilo.....moze i ty idz;)

Gość zabawa na skeyp
możemy się umówić ja bym Cię nosił na rękach do usranej śmierci

Kiedy juz myślałam że mam jakąś stabilizację w życiu że nie muszę się o nic martwić, okazuje się że mój narzeczony juz były narzeczony spodziewa się synka a jak ja chciałam dziecka to powiedział że musimy jeszcze poczekać bo on gotowy nie jest. Dzisiaj długo nie myślałam jak wyszedł do brata to spakowałam go i jego torby czekał aż je zabierze, ale miał minę. Ale nawet nie zaprzeczył, tylko wyniósł się raz na zawsze z mojego życia. Teraz mogę nadrobić stracony czas.

KOCHANA jak Ja chcialam dziecka z bylym to mowil jeszcze nei teraz a w tym czasie zareczyl sie z dziewczyna zaszla w ciaze i zostawiajac mnie wzial z nia slub i wiesz kim byla ta dziewczyna?PROSTYTUTKA>>>>>>:)to jest dopiero porazka

Gość zabawa na skeyp
dior_88 to co umówisz się ze mną????

Najbardziej boli mnie fakt że zmarnował mi najlepsze lata mojego życia. Impezy, spotykanie się ze znajomymi itd.