Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dior_88

Chce normalnego chłopaka!

Polecane posty

Albo nie:) dzieci pousypiały przy komputerach. Oj rodzice wam spiorą tyłek za wysoki rachunek za prąd:) dobranoc pchły na noc dzieciątka:)

Gość zabawa na skeyp
to jak zrobisz loda????

Gość do loda sie nadaje
i do ruchania do reszty nie

Gość Mi połyka...
Z połykiem.

Jestem pewna że te obraźliwe komentarze pisze jedna osoba. No tak anonimowo jest łatwo napisać. W twarz byś tego nie powiedział. Dziecko internetu.

Dior_88 a może tak przestaniesz się z nimi sprzeczać i popiszesz ze mną? :) Jestem również z pomorza, jeśli kiedyś trafiłaś na jakieś moje posty to może też wiesz ze nie miałem fajnie z dziewczynami i szczerze mówiąc byłbym zainteresowany Twoim tematem. Nie mogę obiecać że coś wielkiego z tego da, ale na pewno dobrą znajomość :)

Gość sssssssssssssssss
sluchaj Dior dobrze ci radze- nie umawiaj sie z facetami z forum, bo to nie jest normalne, zeby zdrowy chlop siedzial na babskich forach.daj se z nimi spokoj i nie reaguj, baw sie i korzystaj z zycia, bo mloda jestes.

Piszcie za siebie. Znacie wszystkich? Na pewno nie. Dziewczyna szuka stabilizacji w związku, podobnie jak ja. A tak w ogóle moze znajomości zawsze można tu nawiązać :)

Die jestem bardzo przekonana znajomościami z internetu a tym bardziej z forum.

Gość h e h e :D
Dior_88, muszę przyznać, że ciekawie piszesz. Chętnie bym Cię bliżej poznał, gdyby nie odległość, która nas dzieli. W każdym bądź razie życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach wartościowego faceta. Pamiętaj, że na miłość zawsze jest odpowiedni moment. Nie spoglądaj wstecz, inwestuj w przyszłość. Pozdrawiam.

Chwila chwila...to nie miało być die tylko nie, prawda? A to w sumie czemu piszesz tu na forum że chcesz poznać normalnego chłopaka? :)

Tak miało być nie a nie die. Pisze na telefonie więc mogę robić jakieś tam błędy literowe:-)

Również pisze na telefonie. A to możesz napisać jaki był Twój cel zakładania tego tematu i dlaczego nie jesteś przekonana do takich znajomości przez neta? :p

a tu z tępego znaczenia Twojego nicku można stwierdzić iż jesteś zapewne brzydki i tym nickiem próbujesz się dowartościować lub odwieść ludzi od prawdy, a Twój post całkowicie świadczy o Twojej kulturze i braku szacunku dla dziewczyn. Typ faceta który pewno zostawił autorkę

Gość do tepych bab i nie tylko
==> przystojniaczek Mariny bys nie tyknal...czy tej blondi dior?

Gość Dior_88 by nie tyknął :)
🖐️

W ogóle jakim prawem się wypowiadacie na temat mojego wyglądu. Po 1. Chłopczyku ja bym Ciebie nawet nie tkneła starym kijem od mopa bo pewno Ci tona zelu kapie na czoło nażelowany lalusiu. Po 2. Taka Marina nie chciałabym nawet Ci dać podeszwy wyczyścić w swoich butach. Po 3. Radziłabym zainwestować w dobre lustro, bo masz za duże poczucie swojej wartości. Keniu przeterminowany eh :/

Gość Grzegorzewski
Dior_88 fajne masz koła. Lubię takie duże kolczyki :) A tak poza tym, to chętnie bym Cię bliżej poznał.