Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

napady smiechu

Polecane posty

Witajcie ,mam do Was pytanie dopadaja was czasami napady smiechu bez powodu? mam na myśli zupelnie niekontrolowany smiech , ktory nie jest od Was zalezny i nie umiecie nad nim panowac...

Gość xxxxxxxcccmmmm
ja miałam taki na swojej pierwszej komunii świętej:o

No własnie ciekawa jestem od czego to zalezy, czasami wrecz az mi jest głupio z powodu mojego zachowania ale nic nie moge na to poradzić:) Wydaje mi się ,ze moj organizm tak odreagowuje stres i dlatego zaczynam sie smiac wtedy kiedy nie powinnam:)

ja miałam tak np. w kościele ,albo czasem jak siedzę gdzieś u znajomych ,ktoś opowiada jakąś poważną historie ,wtedy zazwyczaj moja dobra koleżanka zaczyna się na mnie gapić ,ja na nią i wybuchamy śmiechem bez powodu ,a ten kto coś opowiadał myśli ,że się z niego nabijamy... :D

Mi się często zdarza w autobusie, pociągu...cos mi się przypomni i rycze jak kretynka. Zaraz w oczach mam łzy i robie się czerwona:) To nie przez stres, to czasem ludzie nazywają "zły moment, złe miejsce";)

Gość ja to ciągle to mam i to
w takich właśnie poważniejszych sytuacjach kiedy powinnam być cicho, na lekcjach to norma była jak jakaś klasówa była czy coś, w kościele na chrzcie chrześnicy też nie wyrabiałam a trzeba było się powstrzymywać, na prawko jak miałam egzamin to też jazda była że szok