Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona Narzeczona :(

Pomozcie zrozumiec ...

Polecane posty

Z Narzeczonym jestesmy razem prawie dwa lata. Sex mielismy zawsze bardzo udany ja bylam kobieta z temperamentem czesto zaczepialam Narzeczonego inicjowalam sex z orgazmami nie bylo zadnego problemu. Sex oprocz przyjemnosci dawal mi poczucie jednosci i niesamowitej blisosci zawsze mocno emocjonalnie go odbierelam. Od jakis 2 miesiecy stsalam sie oziebla sex moglby dla mnie nie istniec. Zaczelam nawet odczuwac bol podczas stosunku. Myslalam ze moze dlatego jestem zniechecona i nie mam ochoty i tez dlatego nie odczuwam przyjemnosci bo za bardzo na bolu sie koncentruje. Bol zniknal a nic do normy nie wrocilo. Narzeczony stara sie zebym nabrala ochoty i nic wole sie przytulic. Zero checi zero przyjemnosci :( Nie wiem co jest grane jak to zmienic mam juz tego dosc brakuje mi takiej bliskosci pozatym czuje sie troche jak jakas uposledzona polkobieta :( Narzeczony na razie nie narzeka bo jakis tam sex jest ale w sumie to bez sensu nie ma we mnie w ogole tego zapalu niczego nie odczuwam Fizycznie jestem gotowa ale w ogole nie czuje podniecenia On tlumaczy to tym ze bralam bez przerwy 2 opakowania tabletek anty.Od kilku dni mam przerwe ale jak widac to tez nic nie zmienilo. Moze macie jakies pomysly??

Dodam ze w zeszlym roku tez bralam bez przerwy 2 opakowania tabletek i nie przypominam sobie zeby cos takiego wtedy sie dzialo

Gość Czesć
Powinnaś już nie brać tych tabletek i odczekać dłuższy czas

nie moge przestac brac tabletek bo mam je oprocz antykoncepcji dobrane leczniczo zreszta jasne bez tabletek strasznie zawsze bylam temperamentna jednak wtedy trzeba wybrac inne zabezpieczenie niestety prezerwatywa powoduje u mnie brak przyjemnosci do tego czasem daje o sobie znac uczulenie no i nie lubie sexu w prezerwatywie inne metody hmmm

te tabletki sa dla mnie najlepsze biore je prawie dwa lata i nigdy nie bylo prpblemow zadnych stanow depresyjnych zadnego gromadzenia wody zadnych plamien miedyz miesiaczkami zadnych bolow glowy itd pozatym robilam do niech badania hormonalne i na podstawie badan dostalam taki sklad tabletek

Gość provokejszyn jak nic
so inne metody antykoncepcji niz tylko kondomy i tabnletki....pogadaj z ginem

podwiazywac jajnikow nie bede po globulkach mnie szczypie wkladka wewnatrzmaciczna wydaje mi sie ryzykowna jak bylam kiedys w szpitalu na ginekologii to polowa kobiet lezala z powodu glupiej wkladki i juz pisalam musze brac tabletki bo mi gospodarke hormonalna reguluja mam je leczniczo przepisane Plasty sa dla mnie za drogie ( za tabletki place 7 zl za opakowanie bo jedyne refundowane przez NFZ jako lek nie jako antykoncepcja) a naturalne metody oczywiscie nas nie interesuja

Gość sese444
No to już sobie sama odpowiedziałaś na pytanie. Wszystko wróci do normy jak kłopoty ze zdrowiem się skończą i odstawisz tabletki. Niestety ale hormony po tabletkach tak działają...

Gość zmień tabletki
i one nie działają dobrze skoro tak działają na musk ;)

mnie po kazdych bedzie spadalo libido w stosunku do mojego naturalnego temperamentu mam za duzo meskich hormownow i tabletkami zmienjszamy ich poziom zwiekszajac zenskie hormony odkad biore tabletki robie sie marudna i glodna przed okresem jak kazda kobieta i wlasnie moje libido jest duzo mniejsze niz naturalnie