Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprzedam elegancką sukienkę

Sprzedam elegancką sukienkę wieczorową

Polecane posty

Gość Sprzedam elegancką sukienkę

Sprzedam elegancką sukienkę wieczorową Szyta ręcznie , model niepowtarzalny, sprowadzana z zagranicy Sukienka jest nowa nieużywana Szczegółowe wymiary obwód ponad biustem 84 cm obwód biustu 86 cm obwód pod biustem 76 cm obwód talii 76 cm obwód bioder 96 cm długość sukienki od pachy 70 cm / 60 cm zdjęcie http://images42.fotosik.pl/217/08f4666f4aac632cmed.jpg cena 500 zł kontakt na e-mail kasik810@wp.pl

Gość prvokejszyn jak nic
hmmmmm.....to jak ja juz sprzedasz to kup sobie slowni kjezyka polsiego i spawrdz co znaczy slowo ELEGANCKA.

Może i jedyny, ale ja podobnych kiecek o podobnym kroju , kolorze nawet widziałam mnóstwo chociażby w Maximusie pod Warszawą

Gość bliablia
takie kiecki wisza u mnie na miescie po 200 zl.....zenada..kicz jakich malo co nas obchodzi ile ona kosztowala wczesniej...mogla sobie kosztowac i 5000 a warta jest 50 zl.....

Gość bliablia
dziewczynko spadaj z tym zal pl bo tylko sie kompromitujesz a poza tym co to za niepowtarzalny model skoro takie wisza w kazdym butiku.... :D:D:D:D:D głupia dzifffko wynochaaaaa:D:D:D

Gość obbnjubnojubn
mogła być szyta i nożnie, ważny jest efekt końcowy. ta sukienka to tandeta a wymiary jak na jakiegos potwora bezkształtnego

Gość bliablia
papap mialas juz chyba sie wynosic ????? naraaaaaaa tandeciarooooo:D:D:D

Gość dupa maryna zalewa octowa
pff ale mi kieca za darmo bym takiej nie wzięła, masa takich w sklepach nic szczególnego

To mam wkładać kieckę - która wg mnie jest po prostu brzydka, akobieca, dlatego że jest szyta ręcznie? No proszę Cię.

Gość hbreherwgewrfA
1. sukienka nei jest elegancja , wygląda jak na bal gimnazjalny 2. cyt."Sprzedam elegancką sukienkę pokaż mi chociaż jeden sklep który ma taką sukienkę szytą ręcznie na zamówienie wg wymiarów klienta nie w Tajlandii to uwierzę" to, że szyta ręcznie to żaden plus, może być coś szyte ręcznie dobrze a może i być uszyte ręcznie niedbale, nie rozumiem po co to tak zawzięcie podkreślasz?? gdzie była szyta to też mało ważne - może być uszyta dobrze i źle w każdym miejscu n ziemi i to że wg. wymiarów klienta też uważasz za plus?? a co obchodzi potencjalnego nabywcę że była szyta wg. czyiś wymiarów?? szczególnie że te wymiary są co najmniej dziwne?

szyta za granicą :D większa czesc ciuchow z naszych butikow jest szyta za granicą a co za różnica czy ręcznie czy zebami czy czym tam... :P nic w niej specjalnego szczerze wrecz jak dla mnie jakaś taka karykaturalna :O wątpie żeby ktoś się skusił

Gość hahaha rozjebało mnie to
wszystkie sukienki są szyte ręcznie wg modeli ze zdjęć więc identyczne jak szyte wg. modeli ze zdjęć to tylko "szyte wg modeli", można być powiedzieć inaczej "inspirowane" a nie identyczne. jeszcze zamiast wykroju to zdjęcie na wzór :-D leżę i kwicze :-D

Gość gabbbiccc
ja tam n ie raz szyłam sobie na zamówienie sukienkę u krawcowej, też na wymiar i też sama rzecz jasna wybierałam model, nie raz sama "projektowałam" i ani tak długo nie trwało ani cena nie była tak śmieszna a efekt końcowy super zachwalasz szycie na miarę i wybór modelu a tym czasem wciskasz nam juz konkretny model i konkretne wymiary

Gość bgdrhberherg
to ją sama noś jak się nie wstydzisz swoją drogą nie zareklamowałaś się, bo sukienka na real foto jest inna i o wiele brzydsza niż ta ze zdjecia katalogowego wiec już wiadomo czego się można spodziewać wybierajac u ciebie sukienkę z katalogu :-O kto to szyje ręcznie?? chyba dzieci na zajęciach techniki

Gość bgdrhberherg
aaak? to czemu tej "babce" tego gówna nie wciśniesz skoro jej tak ładnie schodzi?? i nie podniecaj się bo ja za granicą mieszkałam pare lat i sie tak nie zachłystuję śmiem twierdzić że u nas łatwiej trafić na dobrze uszyty ciuch ( nie mówię o masówkach )

Gość vnm
pisałas ze jest niepowtarzalna i ze nikt inny takiej nie ma....no ale skoro ten wzór jest w katalogu to moze go zamówic kilka osób i juz nie będzie jedyna

Gość vnm
poza tym dałas fotki dwóch róznych sukni...ta pierwsza nie ma na dole tych kwiatów które ma druga

Gość niusiaaaaaaaaa
u mnie w hurtowni wiszą identyko po 150 zeta :D

moja koleżanka miała taką samą na studniówce w tym roku i mówiła że kupiła na targu za niecałe 200 zł i śmiechu z niej było co nie miara bo wyglądała mega tandetnie

Gość niusiaaaaaaaaa
no dokładnie, u mnie też dwie dziewczyny miały takie na studniówce i widziałam te sukienki na targach :D a ta 500 zł chce...hahahahah

Gość koszatka
Szyte za granica w 'sweat shop'ach przez nielegalnych imigrantow

Gość koszatka
A wlasnie podajesz dokladnie przepis na sukeinke uszyta w hong Kongu: Na Ebayu ogladasz typ, podajesz wymiary, jaki chcesz material i szyja ci taka w Hong Kongu. Dostajesz gotowa sukienke w ciagu 10 dni. Moja kolezanka zamawiala tak suknie slubna. Koszt 90 funtow (teoretycznie sukienka za 1 funciaka, reszta to przesylka). Nie opowiadaj wiec farmazonow o szyciu za granica.

Gość fggdsdr
tak ona to zareklamowała jakby to było wielkie krawiectwo buhahahah a to tandeta

Gość nie ma dwoch zdan
Ale HongKong to przeciez zagranica buahahahah :D:D:D