Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapuuusttkka

PROSTOWNICA KONTRA OKRĄGŁA SZCZOTKA+ SUSZARKA!!CO JEST LEPSZE?

Polecane posty

Gość kapuuusttkka

co mniej niszczy włosy?????????????????

Gość prvokejszyn jak nic
mysle,ze zadne z tych nie lespze......... jedno i drugie OD czsu Do CZasu jest ok,ale po kazdym myciu wlosow prostowanie czy suszenie na szczotce zniszczy wlosy..............

to i to niszczy wlosy, a nie mozna tego do siebie porownywac bo kazde ma inne wlasciwosci. Ja susze wlosy na szczotce a potem prostuje prostownica. Jesli masz dobry sprzet uzywasz balsamow do wlosow lub odzywek to wlosy nie powinny sie niszczyc zalezy tez jakie masz wlosy, ja mam gest mocne wlosy wiec mi tak to nie szkodzi:)

Gość kapuuusttkka
bo mysle nad zmiana prostownicy na szczotke i suszarke, ale nie wiem czy warto i to i to wysoka temperatura na włosy

no wiadomo ze prostownica moze zniszczyc wlosy, ale sama suszarka + szczotka nie da takiego efektu jakbys urzyla na koncu prostownicy

Gość prvokejszyn jak nic
ti nie chdzoi tylko o wyskow temperature suszarki a,le o fakt ze szczotka niszczy wlsoy, no sama wiesz ze te wlsoy sie z leksza ''maltretuje'' przy takim suszeniu, wiec pomysle nad kupnem szczotki z odpwiedniego tworzywa.... tak zeby szkody byly minimalne.a to oczywsice laczy sie z kosztami. i pomyls jak dlugie masz wlsoy i ile czasu zajmie ci prsotwnica a ile suszarka ze szczotka....

Gość kapuuusttkka
mam suche, elektryzujace sie włosy:( tylko na weekend sa mi potrzebne proste, np. jak gdzies wychodze to chce elegancko wygladac:) na codzien to juz sie pogodziłam z tymi moimi lokami i czasem rozpuszcam czasem spinam