Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolinaaaa233333

jak myślicie czy wykształcona kobieta

Polecane posty

Gość paolinaaaa233333

może byc też piękna? czy to nie jest możliwe? np taka co skonczy na prawdę ciężkie studia typu prawo ,medycyna? może to dziwne pytanie ,ale wykształcone kobiety kojarzą się czesto z intelektualistkami. ale czy zawsze taka kobieta musi tak wygladać? tzn mało kobieco?

Gość paolinaaaa233333
tak ,ale bardziej mi chodzi o to czy może wyglądać na prawdę seksownie i ladnie czy po ciężkich studiach itd wygląda raczej jak kobieta styrana życiem?

Gość zrozpaczona Narzeczona :(
co za bzdety malo kobieca wyksztalcona kobieta buhehehe ja jestem na prawie masa facetow mnie podrywa co chwile ktos chce sie umowic nie mowie tu o towarzyszach niedoli masa dziewczyna jest naprawde zgranych ladnych i zadbanych nie wiem kto ci takich glupot nawciskal i skad to wzielas

Gość prvokejszyn jak nic
no ale czym sie martwisz? przeciz to ciebie nie dotyczy ,bo ty na pewno nie jestes wyksztalcona skorro takie pytania zadajesz.......

Gość zrozpaczona Narzeczona :(
mam kolezanke na medycynie i na farmacji obie ladne zgrabne

Gość alik pomara
zrozpaczona Narzeczona :( -- ale się przejęłaś tematem, nie popłacz się

znam jedną po doktoracie, bardzo ładną - wszyscy ją pożerają wzrokiem. A do tego uwielbia się ubiecarać w obcisle spodnie ( ze skóry włącznie) i lubi muszkieterki - generalnie wyglada...hmmm...super ponętnie 🖐️