Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaa888888888

wkurwia mnie współlokatorka

Polecane posty

Gość emilkaaa888888888

dzisiaj rano kocham sie z facetem a ona tuż koło mojego pokoju chodzi w butach na obcasach. skończylismy ,ale musieliśmy byc mega cicho ;) no ale jednak jest to krepujaca sytuacja i to jeszcze było o 7 rano. ona wogóle przez 2 godziny potrafi chodzic w tych jebanych butach po korytarzu gdzie sa płytki i hałasuje. w łazience jest pełno jej kosmetyków jakis cieni do oczu na półce koło umywalki , kremów do stóp itd, aż się nie mieszcza . ja trzymam duza czesć w pokoju a nie wszystko w lazience.jej reczniki sa umazane niewiadomo czym jakas krwia nie raz itd. i jeszcze ciagle siedzi w kuchni , w nocy lubi sobie coś podjadać i mnie budzi :/ jak mnie ona denerwuje....

Gość prvokejszyn jak nic
no to pogadaj z nia i ustalcie regulty np.ze wszystkie kosmetyki trzyamcie u siebie w pokoju ,lacznie z recznikami itd. albo sie wyprowadz...

Gość emilkaaa888888888
jedyna jej zaleta ,że czasem sprząta w przeciwienstwie do 2 innych współlokatorek. ale tak poza tym to wkrzurza mnie. i nie raz moje miednice sa zajete przez jej moczące sie majtki ,a ja nie mam sobie w czym uprac...

tak tak masz jej powiedziec, ze w domu sie nie chodzi w butach i tyle, i o tym podzeraniu wnocy ze cie budzi i ze zawala cala lazienke kosmetykami, kurcze co to za problem otworzyc buzie:)

szczera rozmowa i tyle, nic więcej nie pomoże, jak zaczniesz robić na złość, to będzie jeszcze gorzej, zwrócenie tylko uwagi też nie poskutkuje, usiądź i grzecznie zacznij rozmowe, uwierz, że jeśli jest choć w miarę inteligentna to zrozumie

Gość emilkaaa888888888
no masz rację. najwyżej mnie znielubi za te uwagi ;) tylko żeby się zmieniła bo to już jest przegięcie. ja to wogóle mam pecha do tych współlokatorek albo nie sprzataja ,albo hałasują i zostwiają reczniki z krwią.. a moze ludzie tacy teraz są poprostu?

a ja mysle ze ta dziewczyna nie zdaje sobie sprawy z tego co robi i ze tak cie to denerwuje dlatego tak jak napisal ktos wyzej usiadz i ustalcie wspolnie zasady, bo jak sie mieszka z kims to trzeba tak robic.

Gość ja nie mam nic przeciwko
Twoja to jeszcze nic...Jedna z moich współlokatorek w ciagu calego roku p[osprzatala 1!!!! raz.Wczoraj sie wyprowadzala.Byla sama bo reszty dziewczyn juz nie ma a ja bylam w pracy.Wracam i co widze?Ze przez caly dzien nawet nie odkurzyla!!!Jedyne co zrobila to zebrala smieci ale wyniesc i tak bede musiala ja. Całe szczescie ze zostalam juz sama w mieszkaniu :)

Gość ninkase
Miednica, kurwa skad wy jestescie

Gość emilkaaa888888888
to moje 2 pozostałe też nie sprzątały ANI RAZU serio. i nic rozmowy nie pomagaja

Gość chcesz miec problemy
To mieszkaj z wspóllokatorem. I tu nie ma wyjątków :D

Gość ja nie mam nic przeciwko
Mnie właśnie denerwowała ta dziewczyna bo ja ogladala mieszkanie to powiedziala ze jest "pedantka".Chyba do dzis nie zna znaczenia tego slowa...a ja przy szukaniu kolejnej pierwsze pytanie jakie zadam to bedzie"Czy znasz znaczenie slowa pedantka?" moze to bedzie chamskie ale nie chce znow sprzatac przez 9 miesiecy za kogos.

trzeba bylo sie kochac glosno to moze by sie speszyla i schowala sie w pokoju

Gość albo by z premedytacja
lazila i tupała :D

Gość A Ty Qrwa
skad jesteś,ze słowo miednica ci nie pasuje !!!

Gość jak to skąd
z pacanowa

Gość Norbert Minstor
Wieśniaczki i suki z was Jebać sie szmaty