Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1919

okropna zazdrośc

Polecane posty

Gość ona1919

hej, mam problem z którym nie mogę sobie poradzic, mam nadzieje, że znajdę tu jakąs pomoc i zrozumienie. Mam nażeczonego, jesteśmy razem ponad 3 lata, jestem pewna jego miłości i oddania, ale mam wielki problem z zazdrością, o jego przeszlosc sexualną. Ta jest tak silne ze niemoge sobie z tym poradzic, to trwa już 3 lata.... Bardzo go kocham, najbardziej na świecie, ale za każdym razem gdy on mnie dotyka, gdy się do niego przytulam stają mi przed oczami głupie obrazy, wyobrażam sobie jego nago z inna kobietą, zastanawiam się jak ona go dotykała, co on jej robił. To jest nie dozniesienie, to niszczy naszą każdą wspulną chwilą a ja nijak nieumie nad tym zapanowac. z sexem est jeszcze gożej, ta zazdrośc powoduje, że mam do niego wstręt, niecierpie sie z nim kochac, czuje się spięta, nieumie się nim podniecic, unikam sexu i intymnych chwil z nim. To jest już wszystko niedozniesienia, pomużcie!!!!!!!!!!!

Gość współczuję
"NAŻECZONEMU"!

Gość współczuję
I nie wiem jak POMUC

Gość ona1919
pytanie było skierowane do tych co mogą mniezrozumiec i mają jakis pomysl. (sory za błędy ale mam popsuta klawiature i nie wszystkie literkisie wciskaja)

Gość karolinka......
Ta zazdrość bierze się z Twojej niepewności. Boisz sie ewnetualnego porównania z byłą. Masz po prostu niskie poczucie własnej wartości. Musisz zacżąc działać w tym kierunku. Ale pomysl jakie to nielogiczne - być zazdrosną o przeszłość. O coś, co było i nie wróci. Przeszłości już nie ma. Jest za tro teraźniejszość. Teraz jesteś z nim, i to Ciebie chłopak kocha i podziwia a nie jakś byłą z przeszłości.

Gość takie rzeczy dzieja sie
tylko wtedy kiedy kobieta jest niepewna swojej wartosci, zwyczajnie myslisz sobie , ze tamta byla w czyms lepsza, ze bylo mu z nia lepiej nie czujesz sie pewnie w lozku, boisz sie ze nie spelniasz jego oczekiwan natychmiast zmien sposob myslenia o sobie samej, bo wykonczysz siebie, jego i wasz zwiazek

Gość ona1919
macie race, dziękuje wam bardzo:) dużo prawdy jest w tym co muwisz, że boje się porównań... On jest moim pierwszym chłopakiem. Niewiem jakie to uczucie byc z kimś kochac kogos i miec inną przeszłośc sexualną. iewiem czy on mnie porównuje do nich czy nie, niewiem czy ony były leprze...ładniejsze.... niewiem czy to że spał kiedys z kims przekłada się jakos na to co teraz robi za mną, lub boję się że to że robił to już powoduje że sex ze mną nie jest aż tak ważny dla niego, niż gdybym była jego pierwszą, obawiam się że to wszystko przesto dla niego jest mniej ważne, mniej fajne, ja jestem gorsza..... odpiszcie....

hehe no przestan, faceci tak nie mysla , nie analizuja jak my kobiety .. jest z toba , z toba sie kocha i uwierz mi , nie mysli o innych kobietach, a tym bardziej ich nie porownuje wtedy gdyby byly takie super to by sie z zadna z nich nie rozstal jest z toba, ciebie kocha i ty jestes najwazniejsza ciesz sie zwiazkiem, seksem, miloscia jestes super, bo to ciebie wlasnie wybral, okochal i z toba jest ----- powtarzaj to sobie ciagle i badz szczesliwa :)

Gość ona1919
masz racje:) bardzo ci dziękuje. tylko ciężko się pozbyc tych myśli one są jak choroba

przestan myslec o tym :) gdybys zapytala swojego faceta bylby zdziwiony tym co ci chodzi po glowie , bo jego byle napewno nie zajmuja mu mysli tak jak ty sobie to wkrecasz :) jest z toba trzy lata , myslisz, ze wywleka z pamieci tak stare sprawy, po co ?? usmialby sie pewnie z tego co ci glowe zajmuje :)

Gość ona1919
bardzo mi pomogłas, bo jak dotąd nie spodkałam osoby która by to zrozumiała, bardzo mądze do tego podeszłaś. Niewiem tylko jak wyżucic te myśli ze swojej świadomości, bo to jest trudne? wiem,że powinnam popracowac nad sobą, tylko niwewiwm jak pozbyc się tych wszystkich kompleksów o których mówiłam, nie mam żadnego pomysłu....