Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanywbólu

??!

Polecane posty

Gość Zakochanywbólu

Słuchajcie... przepraszam jeśli jest podobny teamt już na tym forum...Otóż mam taki problem...Mam 15lat i mam dziewczynę, która ma 14lat...strasznie mocno ją kocham :(. Wielu z Was pewnie powie, że jestem niedojrzały, że jeszcze nie dorosłem do miłości...Tu się mylicie. Jestem dojrzały jak na swój wiek i wiem czego chcę. Jestem z Martą już 3 miesiące. Kochamy się i wszystko się fajnie układa...ale ona za rok wyjeżdża do Norwegii na stałe...:(. Nie wiem co robić. To już nieodwołalne..Pomóżcie mi, bo naprawdę nie poradzę sobie. Ona jest twarda...nie będzie tęsknić tak jak ja. Niestety nie jestem jakimś super twardym PSYCHICZNIE facetem i boję się. Możecie mówić, że jestem lalusiem etc, ale ja ją strasznie kocham. Nie wiem co mam robić...zupełnie...jestem zrozpaczony. Z jednej strony chciałbym jej nie poznać, a z drugiej tak bardzo mocno ją kocham, że jak myślę o rozstaniu, to się zabijam od środka...:( Nie wiem co robić !;( Pomóżcie proszę, tylko nie wypisujcie mi tutaj bzdur, błagam was o to .

Gość Zakochanywbólu
widzisz...chciałbym tak...ale jak o niej myślę, i patrze na jej zdjęcie to...:(

to przestań patrzeć i się nakręcać przez rok może zdarzyć się wszystko wakacje idą !! zajmij czymś łepetynę

Gość co sie martwisz na zapas
rok to dlugo mnostwo moze sie wydarzyc ty za rok tez bedziesz inny to co dzis jest dla ciebie miloscia zycia za rok moze byc juz niewazne ... taki wiek :)

widzisz to od ciebie zależy jak ten rok będzie wyglądał jakby co zdążysz się natęsknić teraz maksymalnie wykorzystaj ten czas:)

Gość Zakochanywbólu
dzięki, może macie rację. Na pewno spróbuję..:)