Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie mozliwe -Ewcia

mam duzo bananow

Polecane posty

A to serio jest takie trudne zjeść 20 bananów...? Nie wiem, może ja jakiś bananowy potwór jestem :D ale opędzlowałabym tą ilość w 2-3 dni ;) Bananki pycha^^

Gość chuda_jak_słomka
z bananami dobry jest kopiec kreta ten z niebieskiego pudełka ❤️ można też pokroić cienko i ususzyć

Gość Lehannaa
Witam Przepisy na bananowca dosyć ciekawe- wypróbowałam kilka ale ten najlepiej smakuje mojej rodzince : SKŁADNIKI: 110 ml oleju 20 dag cukru- można połowę dać brązowego 2 jajka 3-4 banany przejrzałe 26 dag mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody orzechy i rodzynki- 1/2 szklanki olejek pomarańczowy Przepraszam ale nie chce mi się pisać- choć nie jest tego dużo wejdźcie na mój blog tam jest wszystko łącznie z fotografiami ;) http://taniegotowanielehannyy.blogspot.com/2011/11/bananowiec.html

Gość niedawno pisałyście o
Banany dodaję do sera jak piekę sernik(kilka miksuję),dodaję też do sera w naleśnikach:)

Gość miha
ja b.lubie zmiksowane z mlekiem taki koktajl i nic oprocz tego. tak mniej wiecej banan na dwie szklanki mleka. pycha

Gość maciejka fioletowa
Zjadam je drobno pokrojone z jogurtem naturalnym i cynamonem:)

Gość maciejka fioletowa
A ja bardzo lubię w takim wykonaniu: gotuję dwie saszetki ryżu,studzę wbijam do nich 2jajka,dodaję 3 miałko zmiksowane banany i jeden serek waniliowy np.danio,10 łyżek mąki,łyżeczka proszku do pieczenia,6 łyżek cukru,1 cukier waniliowy,wszystko razem mieszam i smażę na gorącym oleju,jak ktoś lubi bardziej słodkie,można popudrować z wierzchu,lub zajadać z dobra konfiturą:)