Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laseczka wanilii

mój facet nie chce tak jak kiedyś

Polecane posty

Gość Laseczka wanilii

jeszcze do niedawna seks był na nas piękną sprawą kochaliśmy się jak tylko i gdzie tylko się da od niedawna muszę się prosić... Upokarza mnie to! Np taka sytuacja nigdy nie odmawiał jak zbierałam mu się za loda itp albo jak ja nie chciałam (udawałam) że nie mam ochoty to tak się do mnie dobierał, że i tak mi ją narobił.. Np dziś rano się obudził i zaczął mnie dotykać powiedziałam mu, że nie chce a on ot tak zrezygnował, zdjął mi tylko majteczki i patrząc się na mój tyłeczek sobie strzepał!!!! Ja mam temperament, bardzo mi brakuje tego jak było... :( powiedzcie czym może to być spowodowane?? Dodam, że często seks był inicjowany z jego strony!!

Gość ile mozna
nie to nie i tyle 🖐️

Gość o fuuuujjjjj
zdjął mi tylko majteczki i patrząc się na mój tyłeczek sobie strzepał!!!! - weź daruj sobie te opisy bo mi śniadanie do gardła podeszło :O Bleee....

Po co powiedziałaś, że nie chcesz jeśli chciałaś? Dla niego proszenie o seks też może być upokarzające i może ma już tego dosyć, dlatego zrezygnował kiedy powiedziałaś, że nie chcesz.

no przecież próbował zainicjować tylko ty swoje zagrywki pokazałaś ,więc nie rozumiem w czym masz problem ???