Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popope

Czy lubicie kaszankę?

Polecane posty

Gość Ares.
taa..i salceson włoski..:D

Gość ladaco
lubię,a grillowana __pycha.

kaszę ze skrzepami krwi? nie, obrzydza mnie zarówno jej widok, jak i smród

Gość ladaco
Golcia lubię Cię😘 Ewa ,a ty masz skrzepy z cipy i Ci śmierdzi też.

kaszanke smazona z cebulka albo z grilla??? Uwielbiam :D Pyszotka jest. Salceson tez :) Ewka nie osmieszaj sie chociaz komentarzami..... Zenada co odstawiasz...:-0

Gość ladaco
Jo,jo Golcia

Gość allena_a
lubię ale taką dobrej jakości pulchną, dobrze przyprawiona i dużo wątróbki kiepskiej jakości nie jadam dobrej jakości kaszanka jest super, grillowana też rewelacja nie wiem skąd ta pogarda do kaszanki szynka może być oszukana i rozpulchniana roztworami , nasączana i ludzie to żrą ciesząc się że ma nazwę szynka czasy sie zmieniły

ladaco Golcia lubię Cię Ewa ,a ty masz skrzepy z cipy i Ci śmierdzi też. tyle, że ja tego nie jem, a wy sie tym zachwycacie dla mnie - obrzydlistwo

Pani wodnik dziekuje..... :) kaciaa nizko sie klania nozka dyga ;) czernina???? brrrr w zyciu nietoperza nie wezme wiecej do ust tego paskudztwa malo rzeczy mnie obrzydza ale jarzynowej kalafiorowej flakow w zyciu nie zjem. Dzis dostalam przepis na grzanki z mozdzkiem i sie zasttanawiam czy zaryzykowac i zrobic.... na razie chodzi za mna tatar... ;)

kurcze niSko mialo byc...... upal chyba :( u mnie w miescie tropik zaraz sie roztopie....

Gość BLELEL
Ewa______________spierdalaj krowo

Gość thrth
Ewa, 33----a co Ty lubisz :-) Obiady gotujesz na 2 ,a nawet 3 dni :-) (nie zjadłabym nigdy pod rzad tego samego obiadu) Gołabkow nie robisz,bo za duzo z tym roboty :-) W ogole stara babo 39 letnia ejstes jakas nie teges:-)

kiedys jadłam jajecznice z kaczymi móżdżkami w bardzo dobrej hotelowej restauracji i musze przyznać że było zjadliwe, nawet smaczne. Czerniny nie lubię i mam jakiś uraz do niej chyba z dzieciństwa. Kaszanka pyyyycha szczególnie z grilla. Kaciaa---> narobiłaś mi ochoty na tatara-uwielbiam:)

Gość thrth
Uwielbiam kaszankę,ale musi byc dobrze doprawiona .

Gość ladaco
masz rację z tą ewą

Chantalka ja tez a jak robisz z zoltkiem?? Mieszasz czy rozlewasz?? I dajesz ta cebulke perelkowa??? Bo ja tak i do tego nie korniszony a drobno skrojony kiszony ogorek. Mozdzek moge nabyc w kazdej chwili i takie gorace grzanki z patelni z bagietki z mozdzkiem.... mniami mniami ;)

Dla wszystkich którzy lubią kaszankę polecam hiszpańską wersję... Pyszność to: mursilla (nie reczę za pisownię, bo hiszpańskiego nie znam ), jest jeszcze lepsza od naszej polskiej kaszanki, ze względu na specyficzne przyprawy. Hiszpanie podmarzają ją i wkładają taką małą "kiełbaskę" w bułkę - wygląda jak hot - dog. Nie ma nic lepszego niż taki tapas!!! Polecam :)

dużo rzeczy lubię, ale na pewno nie skrzepy świńskiej krwi czy inna kaczą krew

Gość ladaco
Ewa wejdz na topik o Tobie.

Gość thrth
Ewa,33 zajmij sie pracą lepiej