Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjhfuhfuernfjkd

PYTANIE DO STUDENTOW ZAOCZNYCH- NOCLEG

Polecane posty

Gość sjhfuhfuernfjkd

mam pytanie gdzie nocujecie jak macie zjazdy? Czy wynajmujecie hotel czy pokoj w mieszkaniach u ludzi? Jesli tak to ile kosztuje taki nocleg w mieszkaniu kogos?

Gość sjhfuhfuernfjkd
podbijam

Gość sjhfuhfuernfjkd
Bo ja np. szukam sponsora, noc spędzam w nim w hotelu.I nic mnie to nie kosztuje,jeszcze zarabiam. A p.i.p.k.a nie mydło i się nie wymydli. Na 5 lat studiów wystarczy.

Gość szybko się zniechęca
Ja nie studiuję zaocznie, ale moi znajomi, którzy się tak uczą, albo wynajmują sobie pokój na weekendy (np. w mieszkaniu, w którym w tygodniu mieszkają studenci dzienni, wracający na sobotę, niedzielę do domu), albo w akademiku (na doby), albo po prostu dojeżdżają.

Gość ja dojezdzam
80km w jedna strone samochodem i tak przejezdzam 320km na weekend pytalam o nocleg w akademiku to koszt nocy 45zł wiec ja wole miec komfort i dojezdzac niz spac z kims w jednym pokoju i dzielic lazienke

Gość sjhfuhfuernfjkd
mnie wlasnie interesuje ile kosztuje nocleg w prywatnym mieszkaniu bo sama chcialam pokoj wynajmowac dla studentow

Gość sjhfuhfuernfjkd
podbije przy okazji odpisujac podszywowi. Nie trafiles, bo to ja chce udostepniac pokoj zaocznym:D studiuje dziennie i sponsora nie mam