Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliviaaaaaaaaaaa

ładny ma lepiej

Polecane posty

Gość oliviaaaaaaaaaaa

odkąd przeszłam metamorfozę (kiedys byłam bardzo zaniedbana tzn jako natolatka do 16 roku zycia) wszystko mi zawsze uchodzi na sucho. oczywiście mam powodzenie u facetów i nie jednego juz miałam ,ale nie o to chodzi. 2 razy kanar mnie złapał bez biletu , nie wypisał mandatu. na uczelni często przymykają oko. nie mowiąc ,że w liceum się prawie nie uczyłam ,a nie miałam specjalnie problemów mimo ,że było najlepsze w mieście. ludzie nawet mi bardziej ufaja od tego czasu proszą o zrobienie zdjęcia pytaja o drogę.kiedyś tak nie było . także ładni mają lepiej i nikt mi nie powie ,że nie jest tak bo mam porównanie co bylo kiedyś ,a co jest odkąd skończyłam 16 lat

Gość kika bez bucika
chyba raczej chcialas napisac...dajki maja latwiej:P

Gość oliviaaaaaaaaaaa
nawet jak byłam taka zaniedbana w gimnazjum to mimo ,że bardzo dużo się uczyłam mialam niższa srednią niz powinnam ! a potem średnia nagle wzrosła mimo ,że zaczęłam się mniej uczyć... uroda czesto więcej zdziała niz wiedza

Gość kika bez bucika
a ile razy musialas dac by cos zaliczyc

Gość oliviaaaaaaaaaaa
no i zadbanie... jak ktoś ma ładne rysy ,a jest zaniedbany to moga go brać za nieladnego. a odkąd sie zmieniłam.. wszytko sie zmieniło. nagle zaczęłam wychodzić na imprezy stalam się lubiana

Gość oliviaaaaaaaaaaa
nikomu nie ,,dawałam". poprostu łatwiej mi wszystko przychodzi teraz co nie znaczy ,że wogole nie muszę się uczyć. nie ma porównania tez kto całe życie był atrakcyjny lub brzydki

Gość oliviaaaaaaaaaaa
tzn nikomu z egzaminatorów bo dziewicą nie jestem ;)

widzisz bo stałaś się mniej odpychająca i bardziej zauważalna - stąd te zmiany w życiu ;)

Gość ufirsgjjh
to nie tak,jak ładnie wyglądasz i wiesz o tym,stajesz sie pewna siebie i ludzie sie do ciebie garną

Gość oliviaaaaaaaaaaa
tez tak myślę. kiedyś chodziłam z tlustymi włosami , ubieralam się byle jak... ale miałam wtedy 15 lat i mniej wiec uważam ,że to byla też wina moich rodziców. a wraz ze zmiana wyglądu zmieniło się zale moje zycie. faceci są dla mnie mili , mówia komplementy, nawet ci obcy

Gość oliviaaaaaaaaaaa
a czemu głupia? takie są moje obserwacje i tyle...

Gość oliviaaaaaaaaaaa
i podejrzewam ,że jest tak ze wszystkim z dostaniem pracy itd. nawet jak ten brzydszy jest trochę lepszy to ładny wygra

Gość kjdksdksjjkd
Nie zgadzam sie z ta opinia Polska to kraj w ktorym panuje stereotyp "skoro ladny/na to glupi/pia" nawet jesli tak nie jest to ludzie predzej czy pozniej ci tow mowia. ladnym wcale nie jest latwiej. Moze na pocztaku atrakcyjny zadbany wyglad moze zwiekszyc szanse na dostanie pracy ale o awansie mozesz zapomniec,

Gość ddsss
za to podobno głupim jest łatwiej, przykładem jest moja kolezanka co jest naprawde inteligentna, swiadectwo z czerwonym paskiem zawsze miała, jak trzeba to i madrze gada ale w wiekszosci to udaje idiotke nawet sama mówiła ze poprostu tak jest jej łatwiiej