Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka3693

Porada

Polecane posty

Witam. Mam nietypowy dla mnie problem ( nigdy mi się tak nie zdarzyło) mianowicie : dopiero we wtorek zauważyłam że nie biore tabletek zgodnie z dniami napisanymi z tylu opakowania ( MICROGYNON 21) we wtorek brałam poniedziałkową, więc nie zastanawiając sie wziełam 2 na raz i w środe juz normalnie bralam srodowa. Po zażyciu tych dwoch tabletek zauwazylam ze wzielem normalnie tabletki wczesniej tylko wzielem nie z tej strony co mialam wziasc i wzielam defakto ostatnia tabletke... paranoja jakas i teraz moje pytanie brzmi czy coś się z tego powodu stało ? Z tego co wyczytałam z ulotki to sa to tabletki w ktorych KAŻDA zawiera ilosc 2-och hormonow. Bede miala poprostu wczesniej okres tak ? A zabezpieczona byłam normalnie ?

Te wszystkie dni maja takie same tabletki.To poprostu jest podzielone na dni,zebys mogla sprawdzic czy juz dzis(w sobote np)bralas tabletke.Ja wlasnie czesto zapominalam i zawsze dzieki opisowi łatwo moglam sprawdzic.

CZyli nic sie nie stało bede miała wcześńiej okres i przesunie mi sie branie pierwszej tabletki o dzien wczesniej tak ?