malutka3693 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 Witam. Mam nietypowy dla mnie problem ( nigdy mi się tak nie zdarzyło) mianowicie : dopiero we wtorek zauważyłam że nie biore tabletek zgodnie z dniami napisanymi z tylu opakowania ( MICROGYNON 21) we wtorek brałam poniedziałkową, więc nie zastanawiając sie wziełam 2 na raz i w środe juz normalnie bralam srodowa. Po zażyciu tych dwoch tabletek zauwazylam ze wzielem normalnie tabletki wczesniej tylko wzielem nie z tej strony co mialam wziasc i wzielam defakto ostatnia tabletke... paranoja jakas i teraz moje pytanie brzmi czy coś się z tego powodu stało ? Z tego co wyczytałam z ulotki to sa to tabletki w ktorych KAŻDA zawiera ilosc 2-och hormonow. Bede miala poprostu wczesniej okres tak ? A zabezpieczona byłam normalnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 podnosze i czekam na odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
littlesensitive 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 nie wiem, jestem rozgarnięta i w sprawie tabletek trzymam rękę na pulsie, też się tego naucz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Czerwiec 18, 2010 wiesz najlepsze jest to ze juz ponad 2 lata biore i pierwszy raz zdarzyło mi się pomylić strony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorcia33 0 Napisano Czerwiec 19, 2010 Te wszystkie dni maja takie same tabletki.To poprostu jest podzielone na dni,zebys mogla sprawdzic czy juz dzis(w sobote np)bralas tabletke.Ja wlasnie czesto zapominalam i zawsze dzieki opisowi łatwo moglam sprawdzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3693 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 CZyli nic sie nie stało bede miała wcześńiej okres i przesunie mi sie branie pierwszej tabletki o dzien wczesniej tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach