Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martin25

rozbiore sie przed nieznajoma:)

Polecane posty

przyznam ze mam lekkie ekshibicjonistyczne odchyly ale nie chce zmuszac obcej nie koniecznie zainteresowanej osoby do ogladania mnie wiec szukam osoby chetnej na tego typu "atrakcje";) ale do rzeczy, chetnie rozebral bym sie przed nieznajoma i jesli miala by ochote mogl bym sie zaspokajac na jej oczach. Jesli Ty tez bys czegos oczekiwala ode mnie to wszystko jest do ustalenia. Jestem wysokim 25 letnim brunetem z warszawy. Normalnie, niezle zbudowany, calkiem przystojny wiec chyba nie jest tak zle;)

no taki eks z szacunkiem do zdania innych:) po prostu nie mam ochoty przed nikim wyskakiwac z krzakow tylko zrobic to przed osoba ktora jest tym zainteresowana:) przeciez nie kazdy ma ochote ogladac cos takiego a ja chce spelnic tylko swoja fantazje. Moze ktos ma podobna tylko chce popatrzec:)

tylko cos chetnych brak wiec raczej marne mam szanse na spelnienie takiej fantazji ale podobno cierpliwosc poplaca:)

Gość niewolnik232323
ja tez sie moge rozebrac nawet przed kilkoma i onanizowac jestem z warszawy

Gość eh ./ ..........
Widac Panowie, ze tylko Wy o tym marzycie, bo kobiety jakos nie bardzo ...

Gość A powiedz mi ...
jak by to mialo wygladac dokladnie ? ?

Gość pablo 350
Rozbiore sie dla Kobiety(Kobiet)na Róznych okazjach wieczorki panieńskie,urodziny itp.Jak zaznaczam Tylko dla Kobiet.Nie jestem zawodowym tańczerzem po prostu to lubie i chcialbym uprzyjemnic w jakis sposób Paniom czas.Najlepiej z Warszawy lub okolic.Po blizszym kontakcie moge wyslac swoje fotki.Mam 35 lat,niebieskie oczy,ciemny blondyn,180 cm.Wiecej napisze na gg 6315020 skipe dmx-202 Pozdrawiam :)