Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lawenda123456

SKĄD WZIĄC SILNĄ WOLĘ?!?!?!

Polecane posty

Mam pytanie, głównie do Was kobietki. A więc tak, jest lato, każda zakłada mini, sukienkę, ja nie mogę. Mam 160 cm, waże 63 kg, mam grube uda, nogi, rozstępy i cellulit. Mam faceta, on czasami mówi, ze też chciałby mnie zobaczyc w mini. a ja lato, 30 stopni i jeansy :O wygladam fatalnie, nie mam silnej woli, wydaje mi sie, że juz nic sie nie da zrobic z moim wyglądem, wstydze się wyjśc na zewnatrz, pokazac ludziom, iśc do sklepu, czy nawet pobiegac na dworze. Jestem ze wsi, a tu każdy każdego zna. Zawsze uchodziłam za super dziewczynę, miałam powodzenie, dopóki nie przytyłam te kilka kg i nie zrobił m isie cellulit i rozstępy :O czasami w domu przemknę gdzies w ręczniku i matka się śmieje, jakie nogi i w ogóle, wstydze się i boję ludzi. Mam 19 lat, wydawac by się mogło błaha sprawa, a mi to spędza sen z powiek :O

Gość ruski czop
lej na to ...

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
a nie mozesz ubrac getrów zamiast dzinsow?

mam grube uda, powiedziałam mamie, że musze kupic sobie leginsy, takie do kostek, a ta mnie wyśmiała mówiąc, ze nie każdemu wszystko pasuje! to jest horror dla mnie, można jakoś to zwalczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???

Gość psychokota
Ej, ale po co się tak męczysz? Mini nie musi oznaczać obcisłej, dżinsowej spódniczki ledwo zakrywającej tyłek. Jeśli jesteś grubsza to załóż coś w ten deseń: http://bi.gazeta.pl/im/6/6809/z6809266M.jpg Generalnie rozszerzane spódniczki Cię wyszczuplą, do tego załóż jakieś szpilki i od razu nogi szczuplejsze i dłuższe :)

nie mam zdjęcia, ale bym wam pokazała, moje nogi do koszmar i grube łydki ...mi chodzi o to, jakie macie sposoby na zwalczenie, bo ja się nie pokaże w niczym innym niż jeansach z takimi nogami, jak ide to trzęsą się jak galareta, trudno się widzic, skoro moją jedyną rozrywka jest inernet :O

nie mam znajomych, mam faceta, jak go poznałam wyglądałam dużo lepiej, mam ładne piersi, twarz też nie najgorszą, włosy.. ale od pasa w dół to jest porażka, nie wychodze w domu, nie pokazuje się, wstydze się nawet opalac, raz byłam nad woda z zeszłym roku z nim ... i siedziałam w jego spodenkach do kolan :O

kazdej sie trzesa, z tego co zauważyłam :o w mniejszym lub wiekszym stopniu.. ale kazdej. btw po co ci mini? zeby byc obiektem seksualnych westchnien? spokojnie się mozna ubrac na upaly nie odslaniajac grama nogi. a jesli chcesz schudnać to przejdz na diete... wiem, ze to cięzkie, ale sproboj moze z obliczaniem indeksu glikemicznego. je sie normalnie.. bez zadnej glodówki.. w zasadzie ilosc dowolna (bez opychania się, je sie tak normalnie) tyle, że z okreslonej listy produktów. sprawdzone. zlecialam na tym 8kg, a jadlam 3 sute posilki i 2 mniejsze.

Gość psychokota
ech, Ty chyba musisz poradzić sobie najpierw z głową, bo masz bardzo niskie poczucie wartości... I myślę, że jak schudniesz to szybko wynajdziesz sobie nowe kompleksy. Znam już takie przypadki.

Gość trusski
a chcesz schudnąć czy co?

nie aby byc obiektem sexulanych westchnień, bo mam faceta i on mi wystarcza, tylko chciałabym chociaż raz w któreś wakacje załozyc mini albo skąpą sukienkę, to takie dziwne?

chce schudnac i zlikwidować ten cellulit, bo rozstępów się chyba nie da?? :( a mam na pośladkach i pod kolanami :( z opaleniem nie będzie problemu, pójdę na solarium ale te 2 pierwsze punkty najgrosze.. próbowałam kopenhaskiej i wytrzymałam 4 dni :O a moja koleżanka ważac 90 spadła do 50 przy kopenhaskiej ale robiła ją kilka miechów. okolo3,4

Gość trusski
ja jestem z małego miasteczka spod Krakowa, i ostatnio jak byłam w Krk to założyłam wieczorem samą tunikę i szpilki :) czułam się świetnie, ale u siebie bym się tak nie ubrała :)

Gość psychokota
Radzę uprawiać duuużo seksu- to naprawdę świetnie działa na figurę :)

rozstepy ci zjasnieja i beda niewidoczne. ale to potrwa.. 1 rok - 2 lata. ew zabieg mikrodermabrazjji..

Gość trusski
kup sobie te legginsy i miej gdzieś co inni powiedzą, ale ubierz się "umiejętnie" żeby wszystko do siebie pasowało :))

Gość tylko Korwin-Mikke!
GŁOSUJCIE NA JANUSZA KORWINA-MIKKE!

Gość kamaaaaaa
Ja schudłam w ten sposób. Zaczełam jeść często małe posiłki. Nie jem tłusta, dużo sałatek i zup. Na początku trudno się do tego przyzwyczaić ale daje dobre efekty. Teraz robię szóstkę weidea i mam zamia zacząć skakać na skakance. wcześniej ważyłam 61kg teraz 55 i dalej powoli chudnę

Gość kamaaaaaa
Zakrywani tłuszczu ubraniami jest żałosne. Schudnij kobieto to zaczniesz się lepiej czuć i dobrze wyglądać. Nie jesteś teraz bardzo gruba a te parę kilogramów do się zrzucić.

ja bym chciała wazyc 50-53 . byłam bardzo zadowolona, jestem niska wiec ta waga byłaby odpowiednia, biore się za kopenhaską, bo jak nie bede miała restrykcyjnej diety to nie schudnę ograniczajac posiłki, bo popadne znowu w to sam i bede jadła tonami dziekuje

Gość zacznij się ruszać
nic nei ujędrni nóg jeśli nie będziesz ćwiczyć, nic też nie sprawi że nogi w cudowny sposób wyszczupleją zacznij ćwiczyć bo sama dieta nie pomoże są tysiące ćwiczeń na nogi, poszukaj calanetics albo pilates

Gość Najszer
Mimo wszystko myśl o sobie pozytywnie . Parę kilogramów więcej nie jest powodem,żeby się zamykać w domu.Możesz przejść na jakąś dietę ,zacząć troszkę biegać tylko ostrożnie,polecam wpisać w wyszukiwarkę jak zacząć biegać.Ja jestem facetem i też mniałem kilka kilogramów więcej i też brakowało mi motywacji ,ale pewnego dnia stwierdziłem,że koniec z narzekaniem i czas brać się za siebie.Teraz jestem już po kilku tygodniach biegania schudłem kilka kilo i moja kondycja poprawiła się znacznie nie wspomnę o poprawie pamięci z którą mniałem słabiutką , wszystko z perspektywy czasu wygląda o wiele lepiej .Dodam jeszcze ,ze też mieszkam na wsi i wcale się nie przejmuję tym co ludzie o mnie pomyślą bo tak naprawdę nic nie pomyślą.Wiem to napewno . Jak piszesz masz faceta to tylko pogratulować, napewno jesteś interesującą kobietką .POZDRAWIAM

niby tak, wiem, ze od zawsze się podobałam facetom, choc to może brzmiec nieskromnie.. chce schudnąc, aby móc wyglądac.. nie chodzi mi o poprawę kondycji, tylko i wyłącznie o schudniecie, wiem, że dieta bez cwiczen nie pomoże, ale tak bardzo brak mi silnej woli i ochoty :O

Gość Najszer
Nie brak ci silnej woli i ochoty to tylko nasza natura ludzka jest taka,że nic nie robienie jest lepsze i wygodniejsze od jakiegokolwiek działania ,ale mimo to jeśli chcesz schudnąć to naprawdę musisz, wiedzieć że tego chcesz i pomyśl jak będziesz się czuła jak to osiągniesz .Nagradzaj się za to że np.dzisiaj zrobiłaś coś,mimo że ci naprawdę nie chciało .Posłuchaj np. jakiejś fajnej muzyczki ,rób to co ci sprawia przyjemność.Na początek radzę ci popracować ci na sobą przez dwa tygodnie i później zobaczysz co się będzie działo .Dalej będzie o wiele łatwiej zobaczysz wiem to po sobie, też cierpiałem na brak motywacji ,ale odkąd wziąłem się do roboty to jest o wiele wiele lepiej .Wierz mi naprawdę warto, nikt nie zrobi tego za ciebie

Gość chcialabys zobaczyc facecta
to się nazywa lenistwo:) ja dzisiaj widziałam dziewczynę jakieś 80 kg, w obcisłych ściskających dżinsach, czarnej obcisłej koszulce z rękawem- już 3 czy 4 egzemplarz taki widze tego lata, ale ten przebil wszystkich bo ona tak sie opalala- lezala nad zalewem, na kocyku w tej zbroi :) ja bym sie mogla skurczyc do 150 cm i 30 kg wagi i lezec w chlodzie i nie wyobrazam sobie tak sie opancerzyc majac dogrzewajace sadelko

Gość Najszer
Czy prędzej zaczniesz ty szybciej osiągniesz sukces .