Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
madusia3112

Uporczywe problemy z PĘCHERZEM

Polecane posty

Cześć dziewczyny, wiem ze było już pełno tematów o zapaleniach pęcherza jednak mam nadzieje że może Wy mi coś doradzicie. Dzisiaj znowu miałam wizyte u internisty z powodu pęcherza.. od ok 2 lat mam problemu z tym dziadostwem! leczyli mnie furaginem cały czas jednak ostatnie (ok 3 miesiece temu) wylądowałam w szpitalu poniewaz moje wyniki wskazywały na to ze moje nerki juz nie pracują normlanie 500leukocytów ,bakterie w całym polu widzenia itp. dostałam Agumentin kuracje prawie miesiac jednak cały czas mam takie uczucie niedosiusiania mimo wszystko. zrobiłam posiwe moczu -nie wyszło nic,badania ogólne- nic nie wyszło.. po prostu trafia mnie juz cholera z tym oprócz tego mam powazne problemy z hormonami juz myslałam ze moze to przez podwyzszony stan hormonu DEHA-S który pordukowany jest w nadnerczach i jego podwyzszenie moze świadczyc o guzach na nerkach , jendak w USG nie wyszło mi nic równiez po wizycie w szpitalu nie miałam nic w nerkach wiec to pecherz winien jest wszystkiemu. zaczynam popadac juz w jakies skarności boje się kochac z moim narzeczonym bo częsty sex wpływa ten na stany zapalne(lubrykanty juz odstawiłam bo one tez wchodzą tam gdzie nei trzeba i powodują stany zapalne).juz się zastanawiam że moze Mój piękny ma jakieś bakterie ... ahh nie wiem juz sama :( pomóżcie mi dziewczynki, dodam że jestem w Wrocławia(jak któraś w Was bedzie znac dobrego specjaliste). teraz zaczynam antybiotyk- 10 dni- Duomoxcykline buziaki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować