Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaTamDonka

czy wypada ???

Polecane posty

Gość takaTamDonka

Wczoraj spotkałam się z koleżanka ( notabene dzieciata ) ubrana byłam w jasne jeansy, białe sandały, biała torebke i kolorowa bluzkę a' la 'nietoperz' koleżanka , zamiast 'cześć' powiedziała, 'ale się ubrałas' nie bardzo zrozumiałam, fakt , że mam już 28 lat prawie, ale figure mam bez zarzutu, dzieci nie mam więc o co chodzi ?? Mam naturalnie bardzo ciemna karnacje, czarne włosy i wydaje mi się że ładnie mi w bieli, turkusie,koralu czy nawet pinku . Czy w moim wieku to już obciach ??

Gość patrz co piszesz
Ona ci powiedziała ale sie ubrałas a ty szukasz mankamentów w swojej figurze i urodzie. Moze smiesznie w tych kolorach wygladałas, taka biała rzucalas sie w oczy albo cos w tym stylu.

Gość takaTamDonka
nie. Nie szukam mankamentów !! chodzi mi o to, że jest lato i chyba fajniej jest sie ubrać kolorowo. Dlatego pytam, czy w moim wieku to obciach, bo kurde, zaskoczyła mnie. Wiadomo, że jak dziecko się pojawi, kobieta woli kupić coś dziecku , więc nie wiem, czy to zazdrość czy rzeczywiście, kolory sa dla nastolatek i pytam was o opinie

Gość patrz co piszesz
to twoja kolezanka wiec wiesz jaki to typ: zazdrośnica, smiejaca sie, biedna czy bogata. Mi sie wydaje ze tekst ale sie ubrałas odnosi sir do tego ze wsród innych przechodniów na ulicy sie odrózniałas co raczej (moim zdaniem) jest smieszne :)

Gość takaTamDonka
No ok, skoro tak myślisz. Dzięki za opinię :D

Gość takaTamDonka
ktoś jeszcze się wypowie ??