Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krakers23

pytanie o sok malinowy

Polecane posty

mam pytanko, chodzi o to, że mój synek, który 26 czerwca skończy 7 miesięcy, ma zapalenie oskrzeli, czy moge mu dać do picia sok malinowy taki domowej roboty?

ja bym podała. Rozcieńcz troszkę z przegotowana wogą i daj cieplutki. Nie zaszkodzi

Gość jastro
ja tez bym dala ale nie wiem czy sok pomoze.kolezanka poleca zakup nawilzacza powietrza, podobno dziecko o wiele lepiej oddycha i kaszelek lagodniejszy, a kupila bo lekarka doradzila.do takiego nawilzacza mozna dodac kilka kropli jakiegos olejku eterycznego albo amolu.

nawiilżacze mają swoje plusy i minusy. Osobiście sie długo zastanawiałam nad kupnem tego urządzenia.

mi doktor powiedział, żeby kupić nebulizator małemu, nawilżacz mam, ale to nic nam nie pomaga. a sok malinowy wiem sama po sobie, ze to najlepsze lekartwo;)

Koszt nebulizatora to jakieś 150zł ale zakup szybko się zwraca, bo dzięki niemu można zapanować nad chorobą bardzo szybko. Kiedy maluch ma katar to można zrobić nebulizacje nawet z samej soli fizjologicznej i szybko pomaga odetkać nosek. Najlepszy mój zakup, na dodatek korzysta z niego cała nasza rodzina