Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

pierwszy miesiac ciązy?

Polecane posty

Gość czy to mozliwe

hej, brałam tabletki ponad rok i ok 1,5 roku temu je odstawilam. od tego czasu moje okresy sa bardzo nieregularne tzn potrafie miec 1 na 3 miesiace.. ostatnio mialam miesiaczke moze w kwietniu, juz nawet nie pamietam. jakies 2-3 tygodnie temu miałam brązowe prawie ze czarny upławy przez ok 3 dni, musialam uzywac podpasek bo byly spore ale w ogole nie byl to odcien krwi tylko taki po prostu ciemny brąz.. ostatni raz spalam z chlopakiem na poczatku maja ale bylismy zabezpieczeni z tym ze majac prezewatywe doszedl we mnie. to chyba niemozliwe zebym byla w ciazy? pojde do ginekologa ale prosze niech mi ktos odpowie czy w ogole jest taka opcja, czy miala ktoras podobnie bo sie martwie i dzisiaj boli mni brzuch mam czasami taki wydety albo sobie cos wkrecam..

Gość mntfgwesaz
jesteś w ciąży

Gość czy to mozliwe
ja pytam powaznie

Gość mntfgwesaz
ja odpowiadam poważnie

Gość czy to mozliwe
ty tak mialas w pierwszym miesiacu? nam gumka nie pekla ani nic takiego ale boje sie bardzo bo nie rozumiem dlaczego mialam takie brazowe uplawy. juz kiedys mialam ;podobne ale przez to ze mam taki nieregularny okres to trudno mi cokolwiek mowic o objawwach..

Gość czy to mozliwe

Gość czy to mozliwe
spałam z chlopakiem tylko 1 na poczatku maja a wczesniej to tylko gdy bralam tabletki. wiec gdybym miala byc w ciazy to tylko od tego jednego razu w gumce. :(

Gość wypalona zawodowo
nastepna... zrob test i niepanikuj w ciaze sie latwo nie zachodzi

Gość assssska
zrob test na wszelki wypadek a te uplawy to byla pewnie malutka ilosc krwi i stad ten kolor ciemny...ja po odstawieniu tez mialam problemy z nieregularnoscia takie same