Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie mozliwe -Ewcia

wystajaca pieta

Polecane posty

Gość lol buty sa paskudne
ale pieta jest normlana, widzialam bardziej odstajace :O jakby miala cofnieta ja toby w ogole nie miala piety i chodzilaby jak w kopytach :O chyba wam odyebalo z upalu :O

Gość ustawowa regulacja
To proste-buty są na nią za małe i tyle, to rzeczywiście wtopa. Ale nie przesadzajcie, że ma brzydkie stopy. Normalne, zadbane, tylko trochę kulawo pomalowane paznokcie.

jeśli chce się zachęcić kogoś do zakupu tego typu butów.... to trzeba mieć po pierwsze idealnie dobrany rozmiar buta, a po drugie idealnie zadbane pięty, a po trzecie idealny pedicure. Brakuje trzech najważniejszych elementów :) bardziej się to rzuca w oczy, niż buty, które "reklamują" mało marketingowe podejście

Gość ustawowa regulacja
Ja dalej będę się upierać, że te stopy wyglądają jak normalne, niesfotoszopowane stopy... Baby, ale jesteście czepliwe :O

Ustatowa regulacja ----> Tobie sie podobają, czy uważasz je za normalne.... Mnie sie nie podobają.... mam prawo się wypowiedzieć, bo to forum.... I nie uważam, że jestem czepliwa...... pisząc takie posty..... Ludzie, to forum, tu sie dyskutuje :O

Gość ustawowa regulacja
Stopy to część ciała, która z reguły jest mi obojętna, tzn. nie widziałam jeszcze żadnych, które wydałyby mi się ładne. Brzydkie są z reguły zaniedbane, zdeformowane, chore. Te są ok, ale rzeczywiście za duże jak na te buty, mimo to myślę jednak, że gdyby ktoś nie zwrócił mi na to uwagi, pewnie sama bym nie zauważyła.