Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmhmhmmmmmm...

Faceci spod znaku WODNIKA

Polecane posty

Gość Hmhmhmmmmmm...

Jacy są???

Gość indywidualisci z glowa
w chmurach, lekko odrealnienie, chodza swoimi sciezkami, lubia wolnosc, ale sa wierni

Gość z nielicznymi wyjątkami pewnie
lubią wolność, często zmieniają partnerki, dumni, pyszni ,zadufani i zamknięci w sobie, rzadko okazują uczucia, lubią wygrywać i zawsze stawiają na swoim, nie znoszą sprzeciwu, myślą wyłącznie o ssobie, manipulują , nie szanują kobiet itd.

Gość moj jest wodnikiem
mało skomplikowany, prosty w obsłudze, czasami tylko sie zawiesza:)

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
moj wodnik jest super:)

Gość hahaha sa nudni
w łózku sa dobrzy:P po za tym monotonni, niezbyt imprezowi, mysla ze zjedli wszystkie rozumy a na prawdę ich inteligencja jest dosc niska. moze i wierni e to roznie bywa, niezbyt romantyczni, ale dosc uczuciowi

Gość Faceci spod znaku WODNIKA
to lejwody

Gość uwaga ............
Wejdzcie na strone wp.pl o horoskopach i poczytajcie o wodniku. :O

Gość sssssssssssssssssssss
od 6 lat z wodnikiem- dziecinny troche, gadzeciarz, z imprezowaniem to roznie, ale raczej lubi, taki piotrus pan troche. w lozku dobry i ogolnie bardzo czuly, niestety czasem rzuca slowa na wiatr :-O poza tym ok:-P

Gość cukier niezalogowana
to najgorszy znak zodiaku

hm wg moich obserwacji są to: dzikusy, dziecinni całe życie, lubią fajne przedmioty, imprezy lubią bardzo ale nie zawsze, kochają wolność, wierni zasadom więc jak oczekują wierności są wierni, uwielbiają dyskusje i kochają się wykłócać o swoje, dziwni i odrealnieni, stwarzają mnóstwo pozorów i chyba czerpią z tego satysfakcje, popadają w skrajności, wrażliwi i czuli ale kiepsko z okazywaniem uczuć, kochają zmiany, lubią naturalność, przyrodę etc trochę zboczeni, często zamknięci w sobie, często mają poczucie krzywdy, wierzą w duchy i inne zjawiska paranormalne, impulsywni i zmienni, dobrzy przyjaciele, pomocni, mało asertywni, agresywni, spóźnialscy, zapominalscy, nie lubią gdy się im rozkazuje, sami lubią dyrygować, olewają dużo spraw, niezbyt rodzinni, emocjonują się czasem byle czym, widzą więcej niż ustawa przewiduje, lubią być na bakier, pomysłowi, złote rączki, za dużo myśli - za mało działa, zaczynają i zwykle nie kończą na rzecz nowego zajęcia, źle znoszą krytykę, lubią survival, nieporadni życiowo, łatwo wychodzą z siebie. Ciężki znak w pożyciu. Wymagają dużo uwagi. Bardziej kumpel niż mąż. Cóż... każdy znak ma swoje wady :D Poza tym... zodiak to tylko jedne kryterium oceny :) Czasami krzywdzące, bo wodniki mogą być różne... wodnik-koziorożec, wodnik-wodnik, wodnik-ryba.

Gość alister
z mojego doświadczenia: - lubiący nieograniczoną swobodę... co mnie coraz bardziej wkurzca - tutaj niby chcą mieć tą drugą osobę a jednocześnie nic nie można im zabronić i robią co chcą - różnie to jest z okazywaniem uczuć...mój przypadek nie jest wylewny...i to coraz bardziej - nie powie nigdy co leży na sercu i co się nie podoba, tylko dowiadujesz się później przy jakiejś kłótni i sytuacji - często marudzą - mają zmienne humory - 0 inicjatywy ze strony mojego wodnika - dziecinna momentami i to bardzo - imprezy, imprezy i jeszcze raz imprezy. Baaaaardzo lubi imprezki i popijawki, co mnie wkurza bardzo... Nie wiem co mój wodnik w tym widzi...

Gość ssdskdfk
O matko znowu o znakach :o dopiero co było o rakach i wyszło że każdy ma inne doświadczenia,teraz to samo. Ja jestem wodnikiem ale dziewczyną i nie zgadzam się z większością negatywnych opinii. Ani nie jestem imprezowiczką,ani nie mam wielkiej potrzeby swobody w związku. Okazuję uczucia czasem aż za bardzo. Nie jestem zamknięta w sobie i nie mam problemu z mówieniem o tym co czuję i co mnie boli. Jestem wierna, nie lubię się kłócić.Myślę o innych aż za dużo i czasem chłopak zwraca mi na to uwagę. Innych cech tu wypisanych nie chce mi się analizować. Każdy jest inny i ludzie z tego samego znaku zodiaku mogą być zupełnie różni. Ja znam np. dwóch raków którzy są zupełnie inni. Jeden jest wylewny aż do wyrzygania,wiersze by pisał z miłości,szybko się zakochuje ale szybko też nudzi i za długo z jedną dziewczyną nie usiedzi. Drugi jest raczej zamknięty w sobie i nie okazuje za dużo uczuć, za to bardzo się przywiązuje do innych i jest raczej stały w związku. Także nie ma co brać do siebie tych znaków. Lepiej obserwujcie jak się wasi parnterzy zachowują w określonych sytuacjach,czy można na nich liczyć i czy was szanują.

Gość Niebieskooka25
W temacie była mowa o Facetach

Gość tokijskazagadka
wodnikiem rzadzi uran, wiec na stablizacje w pelnym znaczeniu tego slowa liczyc raczej nie mozna... ale wlozenie kogos w ramki znaku solarnego jest bardzo niestosowne... nalezy ropatrywac caly kosmogram, by dowiedziec sie czegos na temat DANEJ osoby :) a i sobie nie zrobic wody z mozgu :) 🖐️

Gość Wodnik!
Mój Wodnik jest : -bardzo punktualny -troskliwy -opiekuńczy -zazdrosny -kochający -różnie mu wychodzi z tym okazywaniem uczuć ale sie stara -zaradny -pracowity -nie boi sie cieżkiej pracy -szarmancji -troche zboczony :) -otwarty na zmiany i ulepszenia -odpowiedzialny choć czasem bardzo dziecinny -zabawny -z przesadnym poczuciem humoru -z kazdej sytuacji czerpie jakieś pozytywy -gotów skoczyć za mna w ogień -właśnie się o tym przekonyje -przystojny,o obłednie błękitnych oczach -urodzony chyba pod szczęśliwą gwiazdą -uwielbia mieć markowe ciuchy i to wciaż cos nowego najlepiej!! a no i te gadżety -to fakt !! -raczej imprezowicz choć najchetniej bawił by się tylko i wyłacznie w moim towarzystkie-uwielbia gdy jesteśmy sami -unosi sie honorem często i nie lubi gdy sie z niego żartuje -marzyciel,lubi planować przyszłosć na kilka lat -no nie zawsze lubi słuchac -bywa ,że nie spełnia obietnic

Gość gość
Obrzydliwe wstrętne obleśne ich życie skupia się na manipulowaniu innymi.

Gość Wodnik!
Mój Wodnik jest : -bardzo punktualny -troskliwy -opiekuńczy -zazdrosny -kochający -różnie mu wychodzi z tym okazywaniem uczuć ale sie stara -zaradny -pracowity -nie boi sie cieżkiej pracy -szarmancji -troche zboczony :) -otwarty na zmiany i ulepszenia -odpowiedzialny choć czasem bardzo dziecinny -zabawny -z przesadnym poczuciem humoru -gotów skoczyć za mna w ogień -właśnie się o tym przekonyje -przystojny,o obłednie błękitnych oczach -urodzony chyba pod szczęśliwą gwiazdą -uwielbia mieć markowe ciuchy i to wciaż cos nowego najlepiej!! a no i te gadżety -to fakt !! -raczej imprezowicz choć najchetniej bawił by się tylko i wyłacznie w moim towarzystkie-uwielbia gdy jesteśmy sami -unosi sie honorem często i nie lubi gdy sie z niego żartuje -marzyciel,lubi planować przyszłosć na kilka lat -no nie zawsze lubi słuchac -bywa ,że nie spełnia obietnic -optymista -imp jak dla niego może być bez alkoholu

Gość intrygujący
"indywidualisci z glowa 2010.06.18 w chmurach, lekko odrealnieni, chodza swoimi sciezkami, lubia wolnosc, ale sa wierni" Można na nich polegać, poza tym jeśli kochają, to kochają szczerze :) Mój wodnik też jest wspaniałym facetem :) Poza tym, że jest świetny w łóżku, przebywanie z nim to czysta przyjemność - tym bardziej, że z takim człowiekiem inteligentne rozmowy to codzienność i jeśli jego ukochana kobieta odczuwa ich potrzebę, to wodnik jako jeden z niewielu facetów jest w stanie praktycznie zaspokoić to pragnienie :) Myśli rozsądnie, skupia się na faktach, szuka logicznych wyjaśnień skomplikowanych problemów i zawsze stara się, żeby nikt wychodząc z sytuacji nie czuł się poszkodowany. Niedomyślny za to, jeśli chodzi o kobiece bolączki xD Ale wystarczy wtedy zasygnalizować mu i wyjaśnić, gdzie leży problem i wszystko jest ok :) Tylko trzeba otwarcie mówić, co leży na sercu i pozwolić na dojście do porozumienia, a nie kazać mu się domyślać, a potem robić bezsensowne wyrzuty. Oni zawsze się interesują dobrem bliskich. Jeśli jednak nikt nic nie mówi, to wychodzą z założenia, że wszystko jest ok i nie ma czym się przejmować. Bo po co tracić nerwy :) I mają rację - wodniki są super :)

Gość glupiutka27
ahhahaha! zabawny temat :) interesuje się astrolgia i powiem wam, ze znak zodiaku, ten powszechnie uważany za swój, a mowiacy o polozeniu Slonca na niebie w momencie urodzenia, to tylko niewielki kawalek astrologicznej charakterystyki. Znaczacy, bo określa dusze(jeśli mogę tak to ująć) ale np. polozenie księżyca=emocje, Wenus/Mars=milosc... dlatego wodnik wodnikowi nie rowny, a jeszcze do tego dochodzi masa innych czynnikow wplywajacych na charakter bardziej niż rozkład planet w momencie naszych urodzin. Dla przykładu ja jestem bliźniak(slonce) koziorożec(księżyc) bliźnięta(Wenus)rak(Mars) a mój ascendant(czyli to jak widza mnie inni ludzie, taka ''maska'') to skorpion muahahaha. co do samych wodników... jest ich niewielu, na serio, zyje 27 lat a spotkałam chyba tylko 3... wodniki, jak bliźnięta i waga, naleza do zywiolu powietrza=intelektualiści, racjonaliści, niezbyt emocjonalni, ale za to dużo myslacy, analizujący i rozkminiajacy, mogą mieć problem z uwaga tzn często się rozpraszają i przez fakt, ze maja nadaktywne umysły, mogą wydawac się oderwane od rzeczywistości, nieobecne, jeśli chodzi o takie przyziemne sprawy mogą uchodzić za leniwych, wybrednych, kapryśnych. jeśli chodzi o najlepsze znaki w milosci dla wodnika to bliźnięta i waga (powietrze i powietrze) ale tez ogniste znaki mogą stworzyć udane związki(baran, lew, strzelec gdyż bez bez powietrza nie ma ognia) tak mowi astrologia a w zyciu jest baaaardzo roznie, wodniki chyba sa ok :D zresztą bliźnięta tez :D

Gość gość
Dziwni.samoluby,zwodza,egoistyczne.mysla tylko o sobie nie okazuja uczuc pomocne kiedy jeo przycisniesz,nie mowias wielu rzeczy,klamia,stwazaja pozory,pozjadali rozumy,brakes bliskosci trzymaja dystanslubia Wimbledon,