Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysia:(:(:(

Przyłapałam syna na masturbacji:(

Polecane posty

Gość mysia:(:(:(

Nie wiem co mam zrobić pomocy!!!!!:(

Gość ebolanna
chłopak sie ONANIZUJE a kobieta MASTURBUJE nauczcie sie w końcu jak sie masturbował tzn palca se w tyłek wibrował

Gość upaupa
no i co z tego? weź spierdalaj

Gość masturbacja to nie tyklko
wkładnie sobie w otwory ciała :o co za tępe myślenie

To chyba oczywiste, że się masturbuje. Nie wiem o co Ci chodzi. weszłaś w nieodpowiednim momencie, to powinnaś przeprosić i następnym razem pukać. Normalni ludzie po niezręcznych sytuacjach udają, że nic się nie stało. Zresztą to prowo już było z 10 razy na Kafeterii.

Gość gość
przyłapałam syna jak się zabawiał, ma 21 lat, ma dziewczynę, mieszkamy sami, wychodziłam rano po cichu bo syn spał, wróciłam się zaraz po dokumenty z powrotem też po cichu otworzyłam drzwi, byłam pewna że jeszcze śpi, usłyszałam że syn słucha muzyki, i rozmawia ze swoją dziewczyna Aśką, widocznie zapuścił to przez iPhona na głośniki,bo ją też było słychać, opowiadał Jej gdzie i jak Ją całuje i jak dotyka i pieści językiem jej rózową wydepilowaną muszelkę, (nie wiedziałam, że jest taki nastrojowy), a Ona jak bierze do ust jego wydepilowane gładkie jądra (też sobie depiluje),potem Mu ściąga powoli skórkę i jeżdzi koniuszkiem języka po Jego nabrzmiałej główce, zlizuje soczek który z niego powolutku wypływa, On jej odpowiadał jaki już jest podniecony i jakiego ma twardego, potem zaczął wzdychać i mówił Jej jak mocno tryska tak Go podnieciła, a Ona że też jest mega podniecona i zaczeła jęczęć jak szczytuje.,, szybko po cichu zamknęłam drzwi i zeszłam do auta, nie mogłam o tym przestać mysleć cały dzień, dwa razy masturbowałam się w pracy taka byłam podniecona, ciekawe czy na obiedzie w niedzielę sypnę się że słyszałam jak się zabawiają....