Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bomba atomowaa

CZY SUKIENKI BOMBKI sa jeszcze modne?

Polecane posty

Gość bomba atomowaa

KUPILAM SOBIE W RESERVED SUKIENKE BOMBKE...ZASTANAWIAM SIE CZY TO NADAL EJST MODNE?

Gość bomba atomowaa
NO NIKT NIE WIE?

Gość bomba atomowaa
no ludzie na durne tematy to odpisujecie a na moj nie:( nikt bombek nie kupuje? nie modne czy modne bo nie wiem czy zwracac do sklepu

Gość echh sa modne nadal
zreszta czy to wazne zebys byla trendi?;-)

Gość hdfdhghgfjhytu
sa modne jeszcze,ostatnie z miesiac temu w sklepach pelno ich wisialo,teraz wchodza takie kolorowe w mode ,tak ze te bombki powoli wychodza z mody ale chodzic jeszcze mozesz w tym sezonie

Gość dusiunia878888
wszystko co na Tobie bedzie ładnie wygladac bedzie modne :) Wiec sie nie przejmuj :)

Gość wsaaksakssoksosasaa
ja pierniczę to najpierw kupiłaś a teraz się zastanawiasz czy zwrócić:o najpierw się myśli czy się coś chce a nie po fakcie, a w ogóle jak ci się podoba to po jakiego grzyba się zastanawiać czy jest modna:o tobie ma się podobać a nie znawcom mody

Gość bomba aomowaa
mnie sie podoba ale uslyszalam ostanio ze to juz nie modne.....:O a za ta kiecke wydalam sporo...a niestey bogata nie jestem wiec nie chce kupowac czegos co ludzie uwazaja za niemodne i beda mnie wytykac palcami:O wole oddac... i kupic nie bombke stad moje pytanie

Gość modne czy nie
mi sie wydaje ze chyba modne ale tez nie wiem

Gość mały???????????
znowu idiotka, jak mnie to wkurwia!!!!!!!!!! styl jest ponadczasowy kobieto!!!!!!! rozpędź się i ściana to jedyne miejsce docelowe modne kurwa czy nie modne? mówcie bo nie wiem czy nie zwracać do sklepu wiesz co? zwróć!!! bo bombka jest modna już od kurwa paru dekad, renesans przeżyła ok5 lat temu, do pl trafiła jakieś 3 lata temu więc no... opóźnienie zaliczyłaś i to mocne :/ w zeszłym roku pojawiły się na bazarach tfu... ponad rok temu! więc lepiej zwróć bo pewnie nawet nie patrzysz czy ci w tym dobrze tylko byle na czasie. wiesz co teraz jest modne? wg żurnala to styl modern hippie a i tak po wiośnie już więc na lato pewnie modne będą stroje kąpielowe i sandały!!!!!!!!!!!!

Gość mały???????????
straszne to są wasze łby zakute! tolerancja dla idiotów? a co ja? prowadzę jakieś hospicjum dla ułomnych? a może ciepła klucha? piłsudski jednak miał rację, ten kraj sam się wykończy bo panuje tu moda na debilizm. gratuluję

Gość mały???????????
facet może ocenić czy kobiecie w niej po prostu ładnie... przymierzasz, ładne, kupujesz i nie żałujesz. trend to rzecz tak zmienna jak pogoda. natomiast wyrabiając w sobie styl możesz nosić wszystko bo jak dobrze leży i jest ładne to po prostu jest jazzy i ponadczasowe :D

Gość mały???????????
ale wiesz... wieśniary w pracy czy tam w szkole by ją wyśmiały...przecież to tyle o człowieku świadczy czy idzie z modą bazarową czy nie... jakby jeszcze jedna z drugą się na tym znały. a one tylko czytają Dobre Rady a tam napisali że to hit sezonu i już wszystkie lecą do providenta a potem do centrum i muszą to mieć! szkoda że dziennikarki mają tak ogromne opóźnienia w przekazywaniu tych wiadomości. a potem godzinami o tym rozprawiają i cykają sobie fotki na nk. rozwala mnie ta słitaśność. no ale cóż... przecież wszystkich nie pozagryzam :O

Kobieta powinna być próżna, ale nawet próżność ma swoje granice. Strojenie , malowanie jest jak najbardziej wskazane, nawet jeśli trochę przerysowane tj. kiczowate. Są jednak kobiety kierujące się własnym (pewnie wewnętrzny głos im podpowiada) gustem i wyglądają wspaniale, bo mają dopasowane ubrania do kształtu figury oraz humoru :)

Gość z meska pomarancza sie zgadzam
mnie sie nie podobaja, nie mam zadnej, jak chcialam kupic sukienke obcisla i olowkowa, to sie kiedys nalatalam. dbaj o siebie i kupuj to, w czym Ci ladnie. nie kieruj sie slepo moda i nie bierz do siebie tego, co tutaj nawypisywaly rozne hieny ludzkie:) taka agresja to juz powazne niedowartosciowanie.

Gość bomba atomowaa
ja mam zupelnie inna niz te co wklepil ten facet linki...ta druga co ja wklepiles to wogole nie bombka jest przeiez ta pierwsza tez jak dla mnie to nie bobka....

Gość bomba atomowa
tak kupilam ja w Reserved....i mnie sie podoba...ale slyszalam opinie ze to nie modne...no ale skoro sprzedaja je to chyba jednak modne

Gość mały???????????
tolerancja :D a może ideologia? czy gumowa kaczka? mam was gdzieś tra-la-la-la wszyscy śmierdzicie! wszyscy mieścicie się w mojej dupie! Bo mały???? ma dobry dzień i ma w dupie cudze uczucia, Twoje, twoje i swoje. Da temu wyraz a jakieś kwoki to wyczają i zamiast komentować kiece autorki doczepią się głupiego komentarza, który powinny zignorować jak na inteligentnego człowieka przystało. No i co kwoczki robią? Jadą pysznie z reprymendami bo myślą: " O kurczę my są takie mądre i dobre i kochane a przede wszystkim lepsze od mały??? - pokażmy to i zbawmy świat swoim smerdzeniem!!! " Alleluja! Tu Was mam brzydale :D Pamiętajcie-nie pouczajcie pouczonego... jak zwykle lubicie truć dupę!! I jak zwykle dajecie się wodzić za nosy! Victoria !!! :D 1:0 dla mały??? Zobaczycie ile jeszcze się przy mnie nauczycie :D Przede wszystkim oferuję wam lepsze samopoczucie. Wcale nie kosztem własnego. A teraz... ..całować stópki, autografy na lotnisku :D A autorka ma "coś" z dekla... * * * * * * Nnnno co? Może moja wina ??? :O Ja ją zmajstrowałam czy ki drobiazg? W życiu nie narażałabym jej na zakładanie tematu na ogólnym-jako serdeczny przyjaciel odradzałabym wręcz- i to na kafe-ludzie wiecie o co cho, gdzie ogólnie to każdy co innego w dupie ma i se ogólnie uważa co se uważa za uważane. A powiedział już jej ktoś??? że TAK BOMBKA JEST MODNA, NIE ZANOŚ TEJ SZMATY DO SKLEPU! BOMBKA NA STAŁE ZAGOŚCIŁA W NASZYCH SERCACH-WSZYSCY MAJĄ BOMBKĘ-MAM I JA!! NIKT CIĘ ZA TO NIE ZABIJE! No chyba że w końcu ja ;) Albo Majka Jeżowska -też nosiła bombkę swego czasu i dzieci miały z niej bombę że hej więc się zjeżyła, stwierdziła że ta bombka to nie bomba a raczej niewypał i zaniosła to ździorbo do sklepu bo co? Bo bomba ma być a nie pompa-bomba? Dzieci troszkę urosły, stwierdziły że to cool bombowe, no istna bomba atomowa a Jeża zamilkła z rozpaczy i nie wydała już ani jednej płyty. A miała bombowe piosenki :O Taka bania. Toć choć wyprzedziła epokę mody o dekadę w ostatecznym rozrachunku nie została jazzy sunia bomba diwa bo postawiła na garsonki które są passe. Nosi teraz uniformy a mogła zbombardować światek mody dużo wcześniej i stać się bombalierką- IKONĄ. Więc tu nie ma żartów. Bo przyjdzie co do czego i będzie "bombejszyn-makabrejszyn" kaplica smutku i żalu. Jak to po bombach bywa-obraz nędzy i rozpaczy. Wiedzcie czym to grozi. Na pohybel nudzie!!!! Ludzie!!! Dlaczego chcecie przebierać się za bombki??? Nudzi wam się ??? Chcecie z choinki się urwać?? Chcecie się rozbijać o dywany? Czy co?? :D Bo ja nie wiem... a chcę wiedzieć. Musicie mi powiedzieć.