Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Witam mam na imie...

Polecane posty

Gość boberek 1
trzeba ci dupe wylizac ?

Gość tristan123
Przystojniaczku- a nie nudzi Cię to wystawianie?mówią, że człowieka można poznać po rodzaju zabawy której szuka...wiesz, do czego zmierzam? do tego, że Tobie się podobają wg Twojej oceny puste laski bo masz to samo w sobie. zarzuć nutę na wieczór:-)wznieś się wyżej choć trochę

Alez Misiu COS ci wyjasnie Ja tez miaŁAM PROFIL NA FOTCE I co z tego Skrzynki nie nadazalam czyscic z maili od napalonych przystojniaCZKÓW KTÓRZY CO TO by ze mna zrobili :D Usunełam sie z tego dla sw spokoju Czego ono mi nie obiecywali A ja smiałam sie z ich głupoty Moze Ty tez uwazasz ze tyle ich wystawiłes a one smieja sie teraz i opowiadaja kolezankom jaki to dupek metroseksualny z solarium myslał ze dały sie nabrac na jego gadke :D

Gość zakład _ psychiatryczny
no i same widzicie:D jak musi mieć małego dyndałka skoro tyle tematów zakłada:D:D:D:D przystojniak my tu w gronie 7 kobiet dajemy ci zadanie domowe na jutro jak wyjdziesz na ulicę zwróć uwagę na facetów;) tak ze strony estetycznej oczywiście:D tu koleżanka wyszła z teorią że jesteś sponiewieraną kobietą... druga sugeruje że możesz być niepełnosprawny... ja twierdzę że masz problem ze wzwodem:D:D:D:D

Gość boberek 1
wiek twoj wszystko tłumaczy, pozdro

Gość boberek 1
ktos kto zna swoja wartosc nie loguje sie jako "przystojniaczek" he he

Gość boberek 1
a ile zarobiłes ? bo to wazne bardzo !!

Gość tristan123
wiek przystojniaczka jest ok tyle że już mógłby się ogarniać powoli. ja tam go lubię- przystojniaku- weź zacznij coś fajnego robić- nową furę fajną sobie kup a nie się laskami frustrujesz:-)

Gość ejfoewhfowengfljelkge
za cienki w uszach dla mnie jestes ;-)

Gość wredota :)
bardzo prawdopodobne ze to gosc z linku powyzej sie dowartosciowuje :P

Gość boberek 1
ale dzieciuch

to tylko teoria :)

Gość tristan123
ja jestem staruszką z jednym zębem i odkręcaną nogą więc nie mam problemó z identyfikacją:-) dobrze, że choć mam dobrą furę:-)

Gość tristan123
przystojniaku- jak wyrywasz wszystko jak leci z netu to może i dla mnie się znajdzie miejsce:-) mam 84 lata ale jestem pustą laską więc w Twoim typie :-)

piata od góry i trzecia od dołu wypowiedz koniecznie przeczytajcie :) na foto oczywiscie :)

tamta to tepa laska nawet nie warto sobie nią zawracać głowy(ta 3 od dołu) napisałem jej żeby sie wkurzyła :), a tamtej to sie narazie wydaje, że ustala cokolwiek bo i tak wyląduje sama na ulicy jak bezradna istotka :)