Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thththtght

netbook czy notbook???? co mam wybrac???

Polecane posty

Gość thththtght

? co polecacie?

Gość informatyk31234
ja polecam ebook

Gość notEbook*
to zalezy do czego go potrzebujesz albo chcesz. jak chcesz sobie pograc czy uzywasz programow wymagajacych dobrej grafy to notebook jak masz zmaisr tylko korzystac z neta, poogladac sobie filmy czy posluchac muzyki to kup netbooka

Gość Bon appetitttttt
Zależy do czego używasz komputera. Netbook jest niewielki, tani i lekki, dlatego świetnie sprawdza się jako komputer przenośny. Można go włożyć do torebki i ma zazwyczaj mocną baterię. Wady to brak napędu optycznego, mala, niewygodna klawiatura i ogólnie słabe parametry, więc bardziej wymagające programy na nim nie pojdą. Notebook ma duzy ekran, wygodną klawiaturę, lepsze komponenty, więc więcej można z nim zdziałać. Niestety jest duży i ciężki. Ja bym wybrała komputer stacjonarny w domu. I mały netbook do pracy lub na uczelnię.

notEbook* ma 100% racji a ja dodam kwestie ekranu który jest malutki i może męczyć na dłuższą metę. Ale z kolei jeśli chodzi o baterie netbooki są nie do pobicia

ja mam straszną ochotę na netbooka, jak tylko skończą mi sie jakieś raty, to chyba wezmę... w domu blaszak, na wyjścia - netbook, takie cacko-zabawka

Gość Już cisza więc cicho sza!
Polecam DTRa, nie ma to jak 18,4 cala pod pachą :) no a i w zimie może służyć za dodatkowe ogrzewanie

Gość thththtght
up