Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzia14102

Zakochałam się w nauczycielu, co robić?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu zaczęłam zwracać większą uwagę mojemu nauczycielowi od polskiego. Chodzę do 1 klasy LO. Co robić?

Gość mbmmvbbmvbvvv
olać to, nie ty pierwsza nie ostatnia, to minie

Gość madzla14102
na jakimś forumie gdzieś czytałam, że na starszych ludzi w jego wieku (30) działa zapach pochwy. wiec codziennie rano przed wyjsciem do szkoły składam sobie tam reke a potem ten śluz rozmasowuje na ramionach. siadam w pierwszej ławce, by wyczuł moje feromony.

oj tam. to tylko zauroczenie :) a z drugiej strony chyba nie chcesz ponad dwa razy starszemu od Ciebie facetowi niszczyć życia, prawda? :) poznasz jakiegoś miłego chłopaka to zapomnisz o nauczycielu, a już na pewno jak skończysz szkołę i nie będziesz go widywać

gdybys nalezala do wiernych to bys mogla sobie znalezc chlopaka i sie jego trzymac a to moze wlasnie zacznij robic cos w tym kierunku aby zdobyc chlopaka w swoim wieku a nie ogladac sie za jakis starym prykiem ktory juz ma swoja rodzine ;)

no nie znam :) ale wiekiem to moglby byc Twoim ojcem, jest ponad dwa razy starszy od Ciebie wiec stary pryk ;p nie mowie, moze i trzyma sie dobrze, nie widzialem. tak po prostu pisze w porownaniu do Twojego wieku ;)

Gość nm nmn mnmnnnmnmn
bo nie ma czym się interesować, bo 40lat to może nie jest starym prykiem ale dla swojej żony w podobnym do niego wieku ale dla ciebie jest a ty się tylko zauroczyłaś i ci przejdzie

po prostu poki jeszcze nie weszlas w to zbyt gleboko ustal sobie priorytet ze ten facet jest nieosiagalny i trzeba o nim zapomniec

Powiem Ci tak: moja koleżanka zakochana była w facecie starszym od siebie o 10 lat. Źle na tym wyszła, Zobaczysz w końcu, że różnica wieku jest zbyt duża i będziesz chciała to zakończyć. Tylko wtedy go zranisz bo on zostanie sam, bez rodziny.

Niech sprawa się jakoś potoczy, nie chcę mu psuć rodziny, nigdy. Chcę, by patrzył się na mnie często, bo wtedy będę myśleć, że nie jestem mu obojetna. No nic, dzięki :)