Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sathanna

No glupia sprawa no...

Polecane posty

Gość Sathanna

W wieeelkim skrocie. Mam 31 lat. Swiezo po rozwodzie. Nie jestem gotowa na zaden zwiazek, ale gotowa juz na... Mam w pracy super hiper extra 25 latka. I tak sie zastanawiam... Czasami wydaje mi sie, ze on jest jak najbardziej zainteresowany. Ale wiekszymi czasami czuje sie troche smiesznie. Boje sie ze w jego mniemaniu moge byc stara raszpla, ktora czegos chce... Nie chce sie osmieszyc. Tak ogolonie to u facetow mam spore powodzenie. Ale do mlodszych mam jakis dystans. Jak myslicie, probowac? Czy jednak osmiesze sie...

wielu młodych jest na przykład zdania że taka starsza kobieta wie już co i jak i o wiele bardziej nim "obróci" niż niejedna małolata ;p

Gość Sathanna
No wlasnie tylko ja sie glupio czuje jako ta "starsza". Zawsze to ja mialam duzo starszych partnerow. Ten chlopak na mnie dziala, ale jednoczesnie sprawia, ze czuje sie staro...

eeee nie przesadzaj, a rozmawiałaś już z nim? wiesz jakie ma zdanie na Twój temat? czy przeszkadza mu Twój wiek?

Gość Sathanna
Nie nie rozmawialam z nim. Widze tylko jak on reaguje i jeszcze bardziej podkreca mnie. Chyba problem jest we mnie. Bo mlody jest napalony ja tez, tylko tak glupio sie czuje. Tak jak pisalam mam dosyc duze powodzenie. Nie bylo by problemem znalezc kogos w moim wieku, czy starszego. Ale ci w moim wieku czy starsi szukaja zwiazku a ja tereaz potrzebuje przerwy. Ten mlody bylby taka niezobowiazujaca przerwa.... Czyli co? Isc na calosc? Nie osmiesze sie?...

hmmmm...nie moge mowic za tego chlopaka, ale sam jestem w jego wieku i jesli by do mnie podeszala starsza atrakcyjna kobieta wlasnie w takich celach i ja bylbym wolny od zwiazku to na pewno bym nie odmowil ;p z poczatku byloby to dla mnie pewne zaskoczenie (chyba ze sam bym juz mial jakies erotyczne fantazje z Toba :D ) ale po krotszym namysle i tak bym poszedl na takie cos :) a jesli on nie pojdzie na to to zawsze mozesz mnie poszukac na forum xD

Gość Sathanna
"starsza kobieta" nie no zayebiscie na emeryture juz czas :/

oj czepiasz sie slow ;p starsza w sensie ze starsza ode mnie ;) bo tak to nawet i 40-stki trafiaja sie fajne dupy ;p jakbys dala jakies foto to z tego co tu piszesz wynika ze na pewno bylbym zachwycony ;)

Gość Sathanna
a co do szukania cie na forum... Erstens ni dojechalbys koles bo dystans nas spory dzieli. Zweitens nie moj typ. Ale dzieki za pogawedke... Ide pajciu i zobacze jeszcze co z mlodym zrobie...

Gość do someonecrazy
Czys Ty chlopie oszlal z ta fotka? :D Taki stary kon a glupi. :P

someonecrazy ... ja uwielbiam analizowac - Twoja fotka: 1. pewnie zrobiles sobie 1000 zdjec i wybrales takie, na ktorym wygladasz najlepiej - ale to tylko Twoje zdanie, ze dobrze wygladasz 2. krzyz z aluminium warty 5zl nie promuje Cie w dobry sposob 3. cialo ala ginekomastia + malpa odstrasza kobiety, zamiast je przyciagac Przyciagnac bys mogl na takie: http://www.goforlifewellandfit.com.au/images/man-body.jpg 4. Colin McRae 3 + Fantastic Four na scianie ... yyy ... zaniepisalem 5. meble sugeruja, ze jestes biedny 6. ogolnie - wstawienie takiej fotki sugeruje, ze masz problemy z akceptacja wlasnej osoby P.S. wybacz.

Gość do someonecrazy
:D

DeMorai masz okres :O ?? Czy po prostu to Twój sposób na podryw :D Sathanna bier młodego, oni o tym marzą!!!!!!!!!!!!

nie no spoko :) kazdy ma prawo do swojego zdania 1 - wlasnych zdjec mam aktualnie 50 :) 2 - jak przyjzysz sie blizej to widac ze jest to krzyz ze srebra i zlota :) 3 - jakos nigdy nie mam ochoty na dlugotrwale cwiczenia i nie interesuja mnie dziewczyna ktore poleca na moj wyglad takze kolo chuja mi to lata czy sie komus podoba czy nie :) 4 - stare to zdjecie, plakaty na drzwiach poniewaz przeszkadzalo mi swiatlo z korytarza gdy chcialem spac, ogolem juz ich nie ma 5 - bogaty nigdy nie bylem i rodzice tez nie i sie tego nie wstydze, chociaz nie potrzebuje wlasnego lokaja aby mi dupe podtarl 6 - gdybym mial jakies problemy z akceptacja siebie to bym nie wystawial siebie na widok calej polski pozdro ;)

tak. - moje rady zawsze sa cenne :) yyy ... ale ja jestem facetem, a okres wakacyjny - urlop - ciagle przede mna :)

Gość do someonecrazy
DeMorai --> dobrze prawisz

serio jesteś facetem?????????????????????????????????????????? nie wierzę :O tak to tylko kobiety mogą bezkarnie! bo mają okres! a ty nie więc co z Tobą :D

hehe :D a czemu nie? ;p tylko nie wiem czy podrywa, na pewno siedzac caly czas w domu po tym wypadku samochodowym staram sie nawiazac jakies nowe znajomosci ;)

Na temat: Zakręć się koło młodego.... młodego!?? :) Masz dopiero 31 lat! Tylko kilka więcej niż on. Najlepszy wiek dla kobiety. A on? Już wie, po co ma. Baw się, jeśli tego aktualnie potrzebujesz. Jazda! :p

Gość cóż, takiego z tej fotki to ty
lko dla takich dziewuch co bez photoshopa się nie pokażą...och ci mężczyźni...

do someonecrazy - patrze z mojego punktu widzenia, a, ze cenie sobie: profesjonalizm, perfekcyjnosc, jakosc ... totez taka analiza. Jesli someonecrazy dobrze sie czuje ze soba - to niech sie czuje ;) Lece spac.

Gość cóż, takiego z tej fotki to ty
someonecrazy - tacy się podobają dziewczynom. patrz się i ucz. ogol klatkę. ;P

Gość hahaaaaaaaaaaaahaa
Chlopie: - zgol klaki z klaty to raz - zarost na brodzie - lancuch z krzyzykiem nie bardzo - .......reszty nie powiem

Gość zamykame temetełe