Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mialam koszmarny sen

Kto się zna na snach

Polecane posty

Co może oznaczać taki sen: widziałam jak facet wyskoczył z balkonu ( lub wypadł) z dość dużej wysokości, widziałam jak leciał, i uderzył o ziemie zabijając się, no i oczywiście później widziałam jak leżał, co taki sen może oznaczać? Dodam że później we śnie przewijał sie ryś.

Gość AniaMM
oTORZ, POWIEDZMY, ZE ZINTERPRETUJEMY TO, ZE SNIL CI sie samobojca, co moze oznaczac, ze rozszyfrujesz kiepski podstęp nieprzyjaciela . No a jesli chodzi o rysia, jesli go widzialas, to moze oznaczac, ze jednak ktos Cie przechytrzy... Oczywiscie to tylko interpretacja.. nie traktuj jej ani zbyt powaznie, ani nie powaznie... Pozdrawiam

Kurcze to by mialo sens, staram sie obecnie o pracę w pewnej firmie, ale szef wydaje mi się jakiś dziwny i mam obawy co do podjęcia tam pracy, nie iwem moze to jest z tym zwiazane?

Gość AniaMM
Na to pytanie Ci nie odpowiem... mysle, ze Ty wiesz to najlepiej... jesli chodzi o sny, to najlepiej zaufac samej sobie... moje sie spelniaja od kad mialam 10 lat... najpierw wysnilam nieuleczalną chorobe mojej mamy, pozniej nawet jej smierc... w godzinie jej smierci... to wszystko ma sens... jesli Ty tak czujesz

Nie chce Cie straszyć,ale mój brat miał nie tak dawno sen proroczy,przyśniło mu się,że jakiś koleś spadł z okna i odbił sie o coś a potem okazało sie,że ulice dalej w tym dniu wypadł z okna i odbił sie o szyld jakiś facet :O