Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwony sztandar

Dlaczego kobietom nigdy nie chce sie seksu a facetom zawsze?

Polecane posty

babble 25 swoim postępowaniem działasz na szkodę i wbrew ewolucji skoro twoj chłopak taki niezaradny, nieporadny i nieżyciowy

Gość babble25
anonim - powiedzialam, ze sprzatac mu sie nie chce i nie umie gotowac. ani slowa o zaradnosci czy zyciowosci. nie wkladaj w moje usta slow, ktorych nie powiedzialam :) tak samo nie mowilam, ze mam ciezkie zycie. chcialam tylko uswiadomic niektorym, ze czasy sa takie, ze wiekszosc normalnych kobiet juz nie moze sobie lezec i pachniec, ale ma tez mnostwo innych obowiazkow wynikajacych z pracy zawodowej i domowej. czesto kobieta ma tych obowiazkow nieporownywalnie wiecej niz facet. zadna z moich znajomych sie nie leni i nie robi z faceta sluzacego albo sponsora. z kim wy sie zadajecie, ze macie tylko takie doswiadczenia??? na kilometr smierdzi powazna patologia, skoro zadnej normalnej kobiety nie znalezliscie w swoim otoczeniu, ktora zaprzeczalaby temu obrazowi kobiety wspolczesnej, ktory tu kreujecie.

babble25 w mojej okolicy to dziewczyny nie pracują dłużej jak tylko do ślubu i do urodzenia pierwszego dziecka,oczywiście szukają facetów jak najbardziej przy kasie i to jest ich główna przyczyna dlaczego chcą mieć faceta a później męża,sprytnie go oszukują i maskują swoja aseksualność aż do czasu ślubu,jak by tego było mało to jeszcze deklarują się ze będą pracować do emerytury tylko potem dziwnym trafem zawsze zostają zwolnione i nie mogą znaleźć pracy i tak do końca życia.

ale ja nie mówię że tak powiedziałaś tylko że to wynika z twojego opisu sytuacji, albo może wynikać

Gość babble25
no to ja Ci bardzo wspolczuje. oczywiscie nie przecze, ze sa takie kobiety, jakie Ty spotykasz, ale nieprawda, ze sa TYLKO takie. Ty juz chyba masz pomysl na swoje zycie, wiec Ci nie bede doradzac, ale tak czy inaczej uwazam, ze nie powinienes w ten sposob generalizowac. taka roszczeniowa postawa wystepuje chyba glownie u kobiet z mniejszych miejscowosci, gdzie ich kariera zawodowa moze byc zahamowana przez wysokie bezrobocie i ogolne 'kumoterstwo' jako glowne kryterium w znalezieniu sensownej pracy. w wiekszych miastach wyglada to o niebo lepiej (mam porownanie, sama wyrwalam sie z malej miesciny). oczywiscie zalezy to tez od srodowiska, w jakim sie obracasz. jakas czarna owieczka zawsze sie znajdzie.

Gość babble25
anonim - no to zle sie zrozumielismy, nie to mialam na mysli :)

babble25 otóż nie tylko na wsiach tak jest ale również w dużych miastach,dziewczyna która ma 23 lata na szybko szuka męża bo już ma dość pracy,po za tym dla niej taki wiek to już nie mal staropanieństwo,takie to mamy zacofanie mimo że w miastach.

Gość babble25
jakos mnie to nie przekonuje, moze dlatego, ze sama nie znam zadnej takiej babki. tak jak mowilam, kwestia srodowiska i towarzystwa.

babble25 nie znasz bo żadna do tego sie nie przyznaje,oficjalnie to każda pójdzie do pracy aloe na razie nie bo jest dziecko a potem nie może znaleść pracy i siedzi sobie w domu,ja tez tak kiedyś myślałem jak ty ale teraz jak się nie które dziewczyny ochajtały to jakoś im do pracy nie spieszno,nie wiadomo czy jak ty się ochajtasz i będziesz mieć dziecko czy też takiego poglądu życiowego nie przyjmniesz,no chyba że twój mąż rzeczywiście nie będzie umiał zarobić na dom i wtedy będziesz zmuszona iść do pracy.

Gość ewaaaaaaaaaaaa
a ja caly czas myślę o seksie i to mnie denerwuje bo jak nie mam z kim to się wściekam;-( ale kiedyś też tak miałam ze nie miałam ochoty co było powodem kłótni z facetem ale zbiegiem czasu kiedy kobieta jest coraz starsza 24 lat to jest coraz lepiej i ma wieksze potrzeby... dla mnie to jest logiczne bo myśląca laska 18-20 która nie ma ochoty na sex jest ok bo jest młoda, boi się ciąży,ma znikomą wiedze na temat anykoncepcji i rodziców za ścianą wiec nie ma się co dziwić ze młode kobiety nie mają ochoty...tak mi się zdaje, po pewnym czasie się zmienia jeśli jest zdrowa tak myślę , kobieta jeśli jest 100% zabiezpieczona i bezpieczna i nie naszpakowana antykoncepcją ma zawsze ochotę

Gość ewaaaaaaaaaaaa
ciężko ale muszę ;-(

Gość ewaaaaaaaaaaaa
właśnie mało w tym rzecz;-( tych normalnych mało bądź trudno znaleźć takiego kogo kochasz i za razem buszujesz w łóżku bez granic ;-)