Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlekkimdoollkku

Kolega moje faceta

Polecane posty

Gość wlekkimdoollkku

Nie wiem co robic bo sama mnie to juz dobija do dna :( Mam 30 lat i mam meza 36 lat z ktorym mam sliczna czteroletnia coreczke.Moj maz ma kolege ktory jest od nas troszke mlodszy ma 24 lata.Ten jego kolega czasem do nas jejzdzi bo bardzo dobrze dogaduje sie z moim facetem no ja wpadlam;/ ten chlopak tak bardzo mnie pociaga i kreci, on jest wrazliwy,madrze gada mimo tego ze nie skonczyl nawet liceum.Ma to cos w sobie co sprawia ze jak z nim rozmawiam to czuje sie jak w gwiazdach.Wiem ze nigdy nic z nim nie bedzie bo po pierwsze nie zdradze swojego meza a po drugie gdybym chciala to zrobic to nasz kolega na to by sie napewno nie zgodzil bo on z moim facetem trzyma sie bardzo dobrze i od zawsze wyznawali zasade ze kobiet swoich kolegow sie nie puka.Boje sie ze rozwale ta przyjazn miedzy nimi bo moj facet chyba zaczal sie domyslac ze jak kolega ma przyjechac to ja juz swiruje i latam po calym mieszkaniu.Mam tego dosc nie wiem jak przestac o nim myslec.Kocham swojego meza ale ten chlopak mnie tak bardzo pociaga emocjonalnie.

Gość johnnnnnnnny
daj mu dupy a co tam

Gość jak tak na Ciebie działa
to najlepiej zrobisz jak będziesz się z nim kontaktować jak najrzadziej. Zaproponuj im żeby sobie gdzieś wyszli, albo Ty sobie coś planuj, jakieś wyjście, jak on ma się zjawić. Mężowi powiedz, jak się będzie pytał, że chcesz żeby sobie swobodnie pogadali i Ty się umów z jakąś koleżanką albo coś. To jedyne wyjście, jeżeli nie chcesz zdradzić męża. Bo im więcej będziesz się z kolegą kontaktować, tym będzie gorzej.