Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka...:((

Jak zaakceptowac siebie....

Polecane posty

Czuje sie fatalnie...Mam kilka kg za dużo(nie widac tego bo mam waska talię,płaski brzuch i jedrny tyłek) ale kg są na wadze..jestem wysoka i mam okragła twarz...staram sie jakos tuszowac, od trzech miesiecy odchudzam sie, zdrowo jem,dużo sie ruszam, chodze codziennie na ponad godzinne spacery ale efektów nie widac...co jeszcze bardziej mnie dołuje...Czuje sie gruba i brzydka... Jak jakis facet się mną zainteresuje to z góry sadzę ze robi sobie za mnie zarty,staje sie wobec niego oziebła i non stop gdzies zyje we mnie myśl ze nie mogę sie podobac facetom przez grube uda i okragła twarz... Nawet teraz siedzę i łzy kapią na klawiature... czuje sie strasznie...jak wy radzicie sobie z niedoskonałosciami? jak siebie akceptujecie? proszę o jakaś radę:(

Gość kafe09
hej ! ja tez mam okrągłą twarz ale jestem szczupla, nie mysl tak negatywnie, a gdzie poznajesz tych chlopakow? chodzisz na dyskoteki gdzies??? i jaka diete stosujesz?

summer night tobie to napewno łatwo przychodzi bo ze zdjecia wynika ze jesteś śliczna... mam swietny kontakt z kumplami, potrafię gadac,śmiac sie żartowac...ale jak widzę ze ktos robi do mnie maślane oczy widze w tym zarty,naśmiewanie sie ze mnie...Jak sie tego pozbyc:(

kafe09 Interesuje sie motoryzacją...chodze na meetingi gdzie praktycznie sami faceci, ostatnio nawet zapisałam sie na kurs na prawko na motory wiec meskiego towarzystwa nie brakuje ale co z tego... A dietę nie jesm białego pieczywa,ziemniaków miesa,zero słodyczy nie jem nic po17.00 spaceruje minimum godzine dziennie, kręce hula hop...

Gość nie ma ludzi doskonałych
ja mam krzywy nos, krzywe zęby, dużą wadę wzroku, jestem niska, mam opone na brzuchu i zbyt szerokie ramiona, w ogóle mimo że szczupła figurę mam do bani ..mogę tak wymieniac i wymieniać..a mimo to mój mąż kocha mnie do szaleństwa grunt to się nie przejmować i uwierzyc że ktoś ujrzy w tobie tą drugą połówkę

Gość kafe09
a dlaczego nie pojdziesz na dyskoteke??

nie lubię dyskotek... hałas, tłok, wszędzie zapach papierochów:O ale jeśli to ma pomóc...