Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwna 20

mogłabym Cie tak kochać bez końca....

Polecane posty

Gość naiwna 20

...godzić się na to wszystko co mi oferujesz, za każdym razem wierzyć w Twoje przepraszam i obiecuje. Za każdym razem wmawiać sobie, że tak musi być, że jesteś dobry, w końcu mnie nie zdradziłeś. Nie pamiętam kiedy zaczęliśmy się wyzywać, kiedy pierwszy raz mnie uderzyłeś. Jakie to ma znaczenie, skoro nie jestem lepsza od Ciebie. Dlaczego właściwie tak Cie kocham? pierwsza miłość. kiedy to się skończy? kiedy zapomne? decyzja już podjęta, wyprowadzka załatwiona na połowe lipca, ale czy na pewno dam rade? jestem tutaj zupełnie sama. czasami wyobrazam sobie koniec tego wszystkiego. Czasami jest to piękne a czasami kończy się tak że ląduje w psychiatryku

Ja Ci powiem tak: to się nazywa toksyczny związek ;) Chcesz się rozstać, zrób to, bo pewnie za kilka lat będziesz się śmiać ze swojej glupoty, że z kimś takim bylaś związana. Chcesz kontynuować ten związek, zrób to, ale rozważ czy to ma sens. Napisalaś, że jesteście "tacy sami" znaczy rękoczyny to u was rozwiązywanie problemów? :o Często takie rzeczy się dzieją u osób, które mialy jakieś problemy np. w dzieciństwie i uważam, że jest na to sposób (znam osobiście taką osobę) mianowicie leczenie u psychiatry.