Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effcia9009

Czy to ciąża??

Polecane posty

Gość effcia9009

Witam. Miesiąc temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Po 3 tyg dostałam okres, choć był skąpy, trwał z 3 dni i dostałam go tydzień wcześniej niż powinnam. Przed okresem bolały mnie sutki, nigdy wcześniej mnie nie bolały, nawet przed @. 2 dni temu czułam się słabo, kręciło mi się lekko w głowie. Miałam nawet raz „śnieg przed oczami. Od 3 dni czuje mdłości o różnych porach dnia. Przedostatniej nocy miałam nawet zgage. Zdarzają się dni że mogłabym tylko jeść. Czasem jestem roztargniona. Czasem brzuch pobolewa mnie jak na @. Głowa mnie boli a po krótkim czasie przechodzi. Mam lekkie zachcianki, a potem stwierdzam że już tego nie chce. Prze jakiś czas miałam podwyższoną temp do ok 37 stopni. Czasem czuje jak mam mokro, lecz okazuje się że bielizne mam w miare suchą. Co do śluzu miałam lepki, ciągnący się, przeźroczysty, zdarzyło się nawet że po wstaniu z łóżka spłynął mi po nogach. 2 razy podczas stosunku czułam, że mam tak jakby rozpulchnione wejście, chłopak się śmiał nawet że mi się pomniejszyło :) Słyszałam że w ciąży odtrąca od kawy, za to ja polubiłam parzoną choć wcześniej bym jej nie wypiła. Z papierosami mam tak że zapale tylko mentolowe, innych już nie. Trochę się rozpisałam. Czy to może być ciąża?? Jutro zrobie test ale chciałabym wiedzieć co o tym myślicie. Troszkę się rozpisałam :) pozdrawiam

Gość ja mialam i nadal mam
po odstwieniu tabl moze byc roznie na jakiej podstawie twoerdzisz ze okres dostalas wczesniej? na pods tabl czy tak jak mialas przed braniem tabl??? ja po ods dostalam po takim czasie jak przed braniem tabletek, a zachodzenie w ciaze nie jest takie latwe jak sie wydaje zrob test bo moze niepotrzebnie sobie wkrecach no chyba ze chcesz byc w ciazy

Gość effcia9009
na podstawie tabletek. zamiast dostać po miesiącu dostałam po 3 tygodniach. a co do dziecka to chciałbym mieć :)

Niestety my Ci nie pomożemy. Może to być ciąża ale nie musi...Po tabletkach to różnie bywa . Co do objawów to ja miałam ich setki ale @ zawsze przychodził a jak w końcu się udało nie było mi kompletnie nic. Teraz też czuje się w miare ok zero mdłości i wymiotów, tylko bolące i powiększone piersi. Zrób test i będzie jasne :) Polecam quic vue mi tylko ten wykrył 4 innych firm pokazały jedną krechę ;)

Gość ja mialam i nadal mam
a zanim zaczelas brac tabl to co ile mialas???

Gość effcia9009
chyba co 28 dni ale nie pamiętam dokładnie. jutro zrobie test i wszystko będzie jasne