Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotuniaMała

NIENAWIDZĘ GOOOOO!

Polecane posty

Gość stokrotuniaMała

pokłociliśmy się, nie dogadywaliśmy, wczoraj milczałam jak nigdy, kazałam się nie odzywac, ale wydzwaniał, aż do 2 w nocy, bo mu ściemniłam, ze jestem u kolegi, jak w koncu wydało się, ze jestem w domu to chłopczyka, któremu 5 min wcześnie ciekły łzy zamienił się w chama.. będac perwnym, że jestem w domu mówi, ze teraz to on idzie melanżowac, dzieciuch, ale został w domu i taak.,... usunęłam nasze wspólne zdjecia z jednego z portali, napisał, ze mam je dodac, a dziś godz temu napisał jedynie, że wcią ż zdjec nie ma.. ja nie psize do niego, oboje nie mamy kasy na koncie, piszemuy jak cos esy z neta.... napisałam mu, że gdzies wychodze i zeby nie wydzwanial, ale cisza, pewnie nie ma jak pisac, bo napisałby coś na pewno...! a chuj strzela, bo jak ja nie spytam czy się widzimy to on ma w dupie, a nie mam zamiaru siedziec w domu cały weekend!!!!!!!!!!!! znowu jak wyjde, pojade sobie gdzies, on zacznie wydzwaniac od matki, spotkamy się , ale wtedy to spotaknie wyjdzie jakby z mojej inicjatywy, bo jak się nie rusze z domu to on też nie kiwnie palcem, mam tego dosc...!!!!!!!!!!!

Gość stokrotuniaMała
odkąd jestem z nim, urwałam kontakty ze znajomymi, nie mam nawet gdzie wyjśc i albo on albo wcale i co siedziec mam na tym kafe całe popołudnie i wieczór, bo książę również uniósł się honorem, mam tego dośc, dlaczego ja tak mam!!!

Gość stokrotuniaMała
:(:(:(:(:(:(

Gość stokrotuniaMała
każdy ma mnie gdzieś, nawet WY:(

Gość aha i achh
eech dzieci dzieci... moze za wczesnie na zwiazki jakiekolwiek skoro takie glupie zachowania przejawiacie, a i nick infantylny wielce....

mam tak jak Ty, zero znajomych, zero miejsc zebym mogla isc i z kims pogadac. A on przyjedzie raz na jakis czas, nie odzywa sie, niby sie musi uczuc ale siedzi u swojej rodzinki i przyjezdza jak cos chce, i jego zdaniem on nie ma mnie w dupie

Gość stokrotuniaMała
ja mam tak, bo akurat jesteśmy pokłoceni, ale denerwuje mnie to, że on niby wielce to przeżywa, ale nie moze wsiąsc z busa i przyjechac! bo co ?!??! bo to ja mam zawsze za nim latac?!??! :O a skąd jesteś

Gość kkikkikikik
macie zbyt porywcze charaktery.. i dziecinne zachowania. nie dorosniecie razem na pewno bo sami sie nakrecacie. zycze ci bys poznala kiedys dojrzalego goscia i przy nim dojrzala