Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maravilloso

Nie mogę na siebie patrzeć.

Polecane posty

Dlaczego? Kilka dni temu wybrałam się ze znajomymi do baru.Piliśmy,gadaliśmy,ale ja po pewnym czasie poczułam się gorzej.Więc pomyślałam,że pojdę do domu.Był tam też Michał.Razem ze swoimi kolegami.Owszem od zawsze mi sie podobał.Przystojny,wysoki,miał dobrą pracę.Ale miał też żonę i dziecko. Nasi rodzice od zawsze przyjaźnili się.Więc dość dobrze sie znaliśmy.Zaproponował,że odprowadzi mnie do domu.Zgodziłam się.Nie pamiętam o czym dokładnie rozmawialiśmy.Niestety dokładnie pamiętam to,kiedy zaczęliśmy się całować.Potem ja uklękłam przed nim i po prostu zrobiłam mu dobrze.Do niczego wiecej nie doszło a to tylko dlatego,że nie mieliśmy zabezpiecznia. Czuję się jak ostatnia zdzira i nie usprawiedliwiam siebie tym,że byłam pijana.Mieszkamy w małym miasteczku i bardzo możliwe,że ktoś nas widzial.Nie mam pojęcia jak teraz spojrzę mu w oczy.Dzisiaj widzialam jego żonę.Była dla mnie taka miła...

Gość mania słórzebnica
wykuj sobie oczy i nasyp soli w oczodoły na pokutę, a pan ci odpuści wszelkie grzechy

Gość gigaset
niestety, wyrzuty sumienie cię zeżrą. współczuję sytuacji, czasami człowiek zrobi coś tak głupiego, że aż żal. myśli, ze głupio się wycofać, a w efekcie lepiej na tym byś wyszła, gdybyś w odpowiednim momencie powiedziała "nie". bo generalnie to klapa- wyszło na to, że jemu ulżyłaś za friko... bo niby co on tobie zrobił?? jakby był numerek to jakby "korzyść" obopólna a jak lód... no sory, wyszło na jego...

Gość Diaboł
Masz problem, ale chyba nie pierwszy raz???

Gość Ewaldi
czyli było z połykiem ?

Gość co za świnia z ciebie
obcy facet, obeszczany, spocony, a ta w ryja bierze kutasa z pozostałościami z pochwy tej baby, tfu, co za świnia...

Gość gigaset
dziewczyny bo powiedzcie mi... czy jak wam się chłopak podoba to myślicie... pocałowałabym, przytuliła... rety rety,co ja bym z nim robiła... ale ja w tym momencie mam na myśli jakiś taki układ... hm... że my oboje dla siebie... czyli pieszczoty, bliskość, choćby nawet nie wiem jakie wariacje... no ale bez przesady, ze "tak na niego lecę, ze chyba z tego wszystkiego to kleknę i zrobię mu loda"...

Gość nie rozumiem jak można
obciągać pierwszemu lepszemu facetowi? :o Do tego żonatemu! Obrzydliwe :o Myślałam, że takie rzeczy robi się z miłości ale chyba się myliłam... ze też chodzą takie szmaty po świecie...

no ja nie wylizalbym mezatce ktora mi sie podoba.... noz kurwa honoru nie macie? to ze ty jestes sama i niwyzyta to nie znaczy ,ze masz innej kobiecie robic bagno. zero solidarnosci wsrod kobiet

okropne poniżenie :o

Gość pewnie taki z ciebie pasztet
że facet musi się upić, żebyś, mu fujarę ssała tfu.....

falcon pilot ten facet też nie jest święty skoro ma żonę a daje sobie obciągać byle zdzirom

zreszta nie brzydzilas sie? koles nie umyty... pewnie tego samego dnia pukal swoja zone....wylizal jej a Ty... po niej posprzatalas

Gość jhkjml
szyscy obrzucają błotem autorkę - i słusznie - ale chciałam zauważyć, że z tego faceta to taka sama świnia.

Gość jhkjml
Miało być - Wszyscy

pewnie myślała, że to cygaro z bakami i wzięła w yapę......

o facecie nie wspominam bo koles korzystal z okazji . nie spodziewalbym sie po nim za wiele. ale on na pewno nie ma teraz wyrzutow.... zrobila mu dobrze...on jej nie...wiec przeciez to nie zdrada (tak sobie tlumaczy).

jeszcze większa, bo ma swoją babę, a po prośbie lata, fiut połamany, tzn wyssany.....

Gość gigaset
falcon no właśnie... nie chodzi nawet czy mężatka czy panna... po prostu o kawałóek człowieczeństwa. psy liżą sobie tyłki na dzień dobry... a mam nadzieję, że pragnienia u ludzi przybierają jakąś wyższą formę niz tylko oblizywanie narządów... ja jak pragne to całym ciałem... całe ciało chce czuć... czyli przytuliłabym, zachwyciła się rmionami, zapachem... bo niby co ma znaczyć uklęknięcie po pocałunku?? dla mnie to "o nie, rezygnuję z tego, zrobię mu dobrze i niech to się kończy..." ale czy to gra warta świeczki??

Gość szossa
po takiej imprezie pewnie fjut mu śmierdział serem i spocony a ta pijana nawet nie czuła tylko ssała bez opamiętania , wylizała mu syf , brud i jeszcze połknęła :-O

Skoro się znali to on nie był pierwszym lepszym. Do tego jej się podobał. Do tego jeszcze alkohol. Niektórzy głupieją po większej ilości alkoholu. Ze mną przespala się kilka lat temu dziewczyna, która się upiła i to bardzo a znała mnie kilka godzin. Zdaje sobie sprawę że jest Ci źle autorko, ale nic nie możesz zrobić moim zdaniem. Bo co? Powiesz tej żonie o tym? To byłoby głupie. Jeżeli już ktoś ma się wstydzić to powinien to być ten Michał.

nie rozumiem cie autorko. gdybys to mi obciagnela... to pomyslalbym o tobie o jak najgorszej szmacie....na pewno nie zyskalas w oczach tego goscia :P

Dziękuję Ci Adasiu za słowa otuchy;) No cóż, mialam o nim trochę inne zdanie,a zresztą on o mnie pewnie też.

Gość woda w kranie na żądanie
dobrze, że się nie przestraszyłaś w czasie obciągania, bo jakbyś mu odgryzła czubek fiuta, co żona w rewanżu by ci łechtaczke obryzła........

Tego się akurat nie wstydzę. To był jej wybór, żeby zrobić to ze mną. Nie prosiłem jej o to ale że byłem wtedy wściekły i chciałem się na pewnej osobie odegrać to wykorzystałem okazję. Tak, byłem świnią. Jeszcze się na początku zorientowałem że była dziewicą. To mnie dopiero trzepnęło po sumieniu a nie sam seks z nią.

Gość firana
że byłem wtedy wściekły i chciałem się na pewnej osobie odegrać to wykorzystałem okazję---------------i to sie nazywa prawdziwa motywacja - dlaczego ludzie uprawiaja sex . chłopie - jesteś żałosny ..... brak słów .....