Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maravilloso

Nie mogę na siebie patrzeć.

Polecane posty

czesc falcon ;) nie wiedziałam, że jestes az taki nietolerancyjny ;) ok, autorka moze nie zachowala się tak jak powinna, ale to nie ona ma męza i dziecko, tylko ten facet ma pewne zobowiązania, a co za tym idzie priorytety... powiedz ty nigdy nie uprawiałeś niezobowiązującego seksu?

Jestem żałosny bo co? Bo przeleciałem jakąś laskę? No wybacz ja jej dupy nie nadstawiałem, do niczego też nie była zmuszona. Chciała to dostała. Nie powiem głupi byłem że chciałem się w ten sposób odegrać. Ale jak pewnie trafnie zauważę, temat nie jest o mnie.

Gość firana
Nie powiem głupi byłem że chciałem się w ten sposób odegrać. -----tylko do tego sie odnosilam . pewnie masz z 16 lat - to mozna ci to jeszcze wybaczyć - taki brak rozumu - bo zgroza myśleć ,ze byłeś wtedy starszy .

Gość no to masz autorko
problem, połknęłaś, plemniczki należace do jego żony, musisz uzgodnić cenę za plemniczka, uiścić stosowny podatek, do Urzędu Skarbowego. Ponadto plemniczki z żołądka popłyną z krwia do twoich jajników i zapłodnią pozostałe jajeczka i co miesiąc z krwią miesięczną, będziesz miała aborcję. Karygodne, musisz się wyspowiadać u biskupa, albo u Pieronka, albo Patriarchy moskiewskiego.

Gość skarafor
przeraża mnie ten zbok Adas i inni kurva aids sie szerzy i te oblechy są jeszcze dumni że ruchają sie , a chłop usprawiedliwia sie najpierw adas powiedziałeś że Michał piwinien sie wstydzić bo dał sobie zrobić loda a później ty napisałeś że ruchnąłeś pijaną dziewczynę dziewicę sam sobie zaprzeczasz ...masz namieszane w głowie włazisz na forum żeby podrywać chętne młode laski i umawiasz sie z nimi na randki zboku yebnięty

Gość firana
powiedz ty nigdy nie uprawiałeś niezobowiązującego seksu? - falkon i sex ? w zyciu :) on tylko sie poswieca powodzianom , workom z piaskiem , akcjom w Iraku , nie je, nie śpi a morale jakie ma wysokie :)

Skoro chcesz wiedzieć miałem 29 lat. A więc stary a głupi tak? Tylko że to laska sama pchała się do łóżka.

Gość no to masz autorko
trzeba było na stojaka, po co od razu w bety.

Ja się akurat nie wstydzę bo byłem wtedy w związku ale nie byłem żonaty. Facet ma chyba jakieś zobowiązania względem żony co? Ja takich nie miałem. I nie podrywam tu lasek bo jedna mi wystarczy. To po pierwsze. A po drugie to mnie znajomości przez internet nie interesują. Chyba że to tylko wymiana maili ustalających spotkanie.

Gość firana
A więc stary a głupi tak?-----------------tak . Tylko że to laska sama pchała się do łóżka.-------------a jakby pchała ci sie do łózka babka w wieku twojej matki - tez byś ja przeleciał ? bo sie sama pchała ?

Gość kafe09
o fuj !!!!!!!!!!1 dziewczyno ty jestes obrzydliwa oblesna jak w owgole tak mozna ppostapic powienien ktos ci za to wpierdolicccccccccc

Gość firana
A po drugie to mnie znajomości przez internet nie interesują. Chyba że to tylko wymiana maili ustalających spotkanie.-------------bosz....

Gość no to masz autorko
adaś postępował zgodnie z ruska zasadą: co sie daje to sie kraje. Bum.

Moja mama zmarła mając 38 lat. Więc powiem Ci że tak, kobietę w takim wieku też bym zaakceptował.

Gość firana
wiesz .ze o tobie już topocki zakładaja jak o nie przymierzając Janosiku ?:)

Gość firana
skarafor bo przestała mu sie podobać po urodzeniu , włazi na forum i podrywa młode chętne laski nastoletnie , maksymalnie 20 lat przyznał sie nawet że jedną ruchnął jak była pijana i była dziewicą Uważajcie na niego ZBOK !! 17:04 [zgłoś do usunięcia] uguguy hahahaha 17:05 [zgłoś do usunięcia] Sweet Dreams II o zonie nic nie wiem, o tej lasce czytalam na innym topiku AdaS to prawda? To tylko jedno kliknięcie, a pomagasz nakarmić głodne dzieci i psiaki

Ty masz jakiś problem? To moja sprawa z kim sypiam i tej osoby. Nie Twoja, w żadnym wypadku. Poznałem jedną fajną osobę przez neta. I jeszcze nie wiem co wyniknie z tej znajomości. Ale to że raz przespałem się z jakąś dziewczyną nie znaczy że taki jestem. Więc nie oceniaj po jednym zachowaniu :)

Nie mam żony. Miała nią zostać w sierpniu. Rozstaliśmy się prawie miesiąc temu. Zresztą kogo obchodzi moje życie? I nie, nie szukam tu nikogo. Nie interesuje mnie to, powtarzam.

Gość firana
prosże bardzo -rozstal siez narzeczoną miesiac temu - a już poznał kogoś fajnego przez neta .... chyba zostaniesz moim bohaterem ...

Jakieś tematy o mnie? Fajnie. Chyba nie mają co robić... Może linka dostanę? Bo to tak nieładnie za czyimiś plecami.

Ale powiedz co Ciebie obchodzi moje życie i w jakim czasie sobie układam życie? Nie wiem, mam za nią płakać?

Gość do autorki- czyli on był
trzeźwy tak? Facet po prostu wykorzystał sytuację.Dobrze wiedział co robi.A w jakim wieku jesteście?

Gość mAasaaaaalulu
dziewczyno no cóz stało sie:-( to straszne,ale nie ma co płakac. przede wszystkim była s pijana, on był trzezwy, to on kontrolował sytuacje to on ma zone. Moze to głupie,ale Cie bronie Autorko. To co zrobiłas było no... straszne. Ale teraz nie czas na płacz. Wez sie w garsc. Zachowuj sie jakby nic sie nie stało. To on powinien sie wstydzic. A tu głupie komentarze sie posypały, ludzie gorsze rzeczy robią, nagle wszyscy swieci, lody i minetki to tabu... Głowa do gory!!!

Gość ajajeeej
ludzie, bez przesady! Piszecie jakbyście nigdy błędu nie popełnili w życiu! Autorko, no poszłaś po bandzie, nie da się ukryć... Jedyne, co mogę Ci poradzić, to nie zadręczać się tym, jak się spotkacie podejść z humorem do sytuacji, nie dać mu poznać, jak to przeżywasz i wyjaśnić sobie z nim, że to był jednorazowy wyskok i się nie powtórzy, nic wartego wspominania. I tyle. A na przyszłość- nie pij, skoro nie możesz. Nie szanuję ludzi, którzy po wódce zachowują się jak dekle, agresywnie itp. Mam to samo niestety, parę razy zdarzyło mi się stracić kontrolę po alko (nie tak ekstremalnie jak Ty...), poczułam się z tym kiepsko i od lat piję alkohol tylko w towarzystwie naprawdę zaufanym, gdzie wiem, że w razie czego ktoś życzliwy zaprowadzi mnie w odpowiednim momencie do łóżka i nie wykorzysta sytuacji. Nie zdarza mi się wypić więcej niż jedno piwo/kieliszek wina wśród obcych ludzi.

Ja mam 21 lat a on 33. mAasaaaaalulu---dzięki:) Miałam o nim całkiem inne zdanie...Zastanawiam sie czy to tylko ja sie tak czuje czy on także...

Ale ja mialam do niego zaufanie.Poważnie.Zawsze wydawał mi się taki opiekuńczy.Do swojej żony zawsze odnosił się z szacunkiem. Faktycznie nie powinnam tyle pić.Tymbardziej,że mam słabiutką głowę i po dwóch piwach już jestem pijaniutka.

facet żonaty i sam na piwie, niesłychane, bez żony. Zapomnij i nie przejmuj się.......