Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BINAAA

kto mi powróży ?

Polecane posty

Gość gggulka
a ja?

Gość maria zen
dziekuje BINAAA:)jeszcze raz duzo szczescia:)

Gość maria zen
gggulka-->myśle ze Wam sie uda,ale potrezba bedzie duzo wyrozumiałosci:)

Jeszcze jedna wielka prośba: Czy Tomasz zaliczy ten egzamin w poniedziałek? Bo chodzi o to, że jeśli go nie zda, to przepadnie mu piec lat studiów, dlatego bardzo się martwię. Tomasz 26.08.1984 dziekuje:*

Gość maria zen
napisałam juz ze zaliczy:)

Gość gggulka
wyrozumialosci? czy ten czlowiek ma ciezki charakter? wiesz pytam sie bo ktos chce nas ze soba zeswatac, jeszcze sie nawet nie znamy:)

Gość maria zen
gggulka--->nie raczej jego charakter nie jest cięzki,ale moze miec wiele pomysłow na zycie,lub jakies zajmujące hobby:)cierpliwości:)

Gość AniaMM
A ja ponawiam swoje pytanie :) Kiedy zostane mamą... no i jeszcze moze, gdzie bede mieszkac? Usa, Anglia, Litwa, czy Polska? 1984 05 28

Gość gggulka
ok. dziekuje bardzo🌻

Dziekuję. Ulżyło mi. Mogę jeszcze zapytac czy wyjde za maz za Tomka? I czy kiedykolwiek bede miała dziecko? Agnieszka 15.01.1989 i Tomek 26.08.1984 Dziekuje:*

Gość lulaby bybybyby
Jeżeli mogę poprosić... :) 🌼 Katarzyna 11.10.1989 Czy powinnam wyjść za mąż za mężczyznę z którym jestem obecnie?

Gość maria zen
AniaMM--->napisałam,że dzdzius prawdopodobnie jesienią przyszłego roku:)a bedziecie mieszkac w Polsce,ale mozliwy dłuzszy wyjazd za granicę:)

Gość fwefwefwefwefwef
iwona 28.11.92' czy spotkam go w najbliższym czasie,pogadam,naprawię co zepsułam? czy on o mnie myśli?

Gość maria zen
lulaby---->myśle,że powinnas jeszcze trochę poczekac z zamążpojsciem:)co nie oznacza,że nie masz byc z partnerem:)

Gość maria zen
iwona 28.11.92'---->musisz sie postarac,żeby to naprawic.on mysli o tobie i czeka na Twoj ruch.:)

Gość AniaMM
Mario Zen serdecznie dziekuje :) Mam jedynie pytanko, czy bede szczesliwa z tatusiem mojego dziecka, i czy bedzie slub... oraz.. czy to bedzie moze dziewczynka? :) Ogromnie dziekuje :)

Gość lulaby bybybyby
dziękuję 🌼 🌼 🌼 No w sumie to nie zamierzam w najbliższym (co najmniej 3-4 letnim) czasie brać ślubu. Można zresztą z roku ur. wyczytać że mam 20 lat, więc to trochę za wcześnie;) Pytałam tak na przyszłość. ale dzięki :)

Gość BINAAA
to znowu ja :) mam syna 12.10.1995 czy beda z nim problemy wychowawcze i czy skonczy dobra szkole?

Gość fwefwefwefwefwef
iwona 28.11.92 ,a uda mi się go spotkać gdzieś? dodam że często jestem w miejscach gdzie teoretycznie mogę go spotkać,w sumie bez skutku no ale...

Gość maria zen
AniaMM --->bedziecie szczęsliwi,slubu narazie nie widzę,ale wszystko w swoim czasie:)co do płci to na 80% dziewczynka:)

Gość maria zen
iwona--->spotkacie sie przypadkiem i zaczniesz rozmowę:)

Gość AniaMM
Hmmm:) jestem pod wrazeniem tej wrozby naprawde... Mam ogromną nadzieje, ze sie spelni :) Tylko, czy na jesieni przyszlego rokku, bede dopiero w ciazy, czy juz urodze? :)

Gość BINAAA
to znowu ja mam syna 12.10.1995 czy beda z nim problemy wychowawcze i czy skonczy dobra szkole?

Gość maria zen
BINAAA---->syn nie bedzie sprawiał wiekszysz problemów:)co do szkoły to skomnczy dobra,ale musi miec motywacje z Twojej strony:)bedzie mu potrzebna:)

Gość maria zen
AniaMM---->własnie nie mogę tego dokładnie okreslic,ale widze ze dzidzius bedzie,raczej dziewczynka:)

Gość maria zen
dziecka narazie nie widze,ale slub bedzie:)

Gość fwefwefwefwefwef
iwona 28.11.92 Bożeee byłabym szczęśliwa :) A na to spotkanie jeszcze sobie trochę poczekam czy nie aż tak długo? Staram się codziennie,ale nie wiem czy warto.Właśnie warto się starać tzn bywać w tych miejscach czy może odpuścić i poczekać na prawdziwy przypadek???

Gość AniaMM
Jejciu :) Ale cudownie, naprawde :) ulla la!!! W koncu!!!! A moglabys mi cos powiedziec o tatusiu mojego dzidziusia?... Czy to bedzie ten jedyny?... i na zawsze? :)