Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BINAAA

kto mi powróży ?

Polecane posty

Gość lulaby bybybyby
Mario, jeżeli mogę spytać, tak z czystej ciekawości - jak wróżysz? Z numerologii, kart, czegoś innego? A jeśli z kart to ze zwykłych, tarota czy innych? Pytam, bo moja śp. babcia wróżyła z własnoręcznie zrobionych kart:) i to nie takich ze znakami jak w tarocie. I naprawdę spełniało się! Mój tata też umie z takich właśnie kart, ale nigdy tego nie robi, odmawia i już... Ale wiem, że umie, bo kiedyś wróżył razem z babcią... Sorki, ale się rozpisałam:)

Gość maria zen
przepraszam Was ale muszę uciekac:)mam nadzieje,że wszystkim sie Wam w życiu ułozy:)pozdrawiam gorąco!:)

Gość bolly lolly
ponawiam swoje pytanie... czy i kiedy poznam prawdziwą miłość angelika 5.6.1989

Gość BINAAA
DZIEKUJE :*

Gość Młoda1231
ja tez bardzo chetnie powroze :) Zajmuje sie wrozeniem od okolo 2 lat, wroze z tarota i kart klasycznych, obecnie probuje wrozyc calkiem obcym osoba poprzez gadu-gadu i powiem, ze sporo sie sprawdza. Ostatnio jednej dziewczynie wywrozylam ciaze - tak wyszlo z 3 kart - po czym przyznala, ze ma wlasnie takie podejrzenia :). Drugiej wywrozylam smierc bliskiej osoby - przyznala, ze jej babcia jest ciezko chora... Chetnie powroze, calkiem za darmo, jest to dla mnie czysta przyjemnosc, bo dzieki wrozeniu komus, doskonale swoje umiejetnosci :) Goraco wszystkich Zapraszam Moj numer gadu-gadu: 24209303