Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Zaczynam zycie od nowa!!!

Polecane posty

Gość AniaMM

Wiec tak... dosc smutkow, i roztrzesania tego co mialo miejsce... Od dzisiaj od teraz!! Jestem nową sobą! No moze nie do konca... ale napewno nową nie rozpamietująco, nieuzalającą sie nad tym co bylo! Powiedzmy... ze bedzie to swiadoma amnezja, ktora pomoze od dzisiaj byc szczesliwszą soba :) Czy ktos wchodzi w tą gre? :)

Gość Selvi
ja chetnie, ale dla mnie chyba troche za wczesnie....przeczekam, mam nadzieje, ze temat przetrwa a ja za kilka miesiecy dolacze, bez zalu zostawiajac bagno za soba! A Tobie zycze powodzenia, bede Cie dopingowac, pisz co i jak zrobilas, jak Ci idzie nowe zycie, czy plany sie ziscily!

Gość topik jak najbardziej
beznadziejny, nie zaśmiecaj

Gość maximax
Ja od tygodnia jestem nową osobą. Szkoda życia! Moje motto - żyj tak, jakby każdy dzień miał być tym ostatnim...

Gość AniaMM
No pewnie!!! Moim najwazniejszym planem..jest obrona mgr... i to zrobie!! Wiem ze juz niedlugo,...ze to jest w zasiegu reki :) Drugim planem jest.. :) Najcudowniejszy mezczyzna pod sloncem :) A pozniej zobaczymy :) W kazdym badz razie... nie wazne co bede robic... bede starac sie byc poprostu szczesliwa :)

Gość maximax
do "topik jak najbardziej" - ciebie to nie dotyczy, więc idz sobie na inny topik