Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kącikk zakłamany

Nie wiem którego wybrać

Polecane posty

Gość kącikk zakłamany

Czy możecie coś doradzić?? Mam 24 lata, jestem przed obroną pracy magisterskiej. Nie wiem którego faceta wybrać. Z jednej strony mój były partner, przystojny 23 latek który bardzo mnie kocha, zawsze mogłam na niego liczyć, zawsze troskliwy. Byliśmy razem blisko 7 lat. Wiem że on chce wrócić. Ja się go boje. Powodem są ataki agresji z byle powodu. Podczas kłótni potrafił mnie popchnąć i zwyzywać. Po chwili przepraszał i bardzo żałował. Właśnie rozpoczął terapie, zaczął brać leki, uprawiać sport. Ostatnio zaczął być strasznie zazdrosny; ale akurat miał powód. Tym powodem jest mój kolega z którym studiuje na drugim kierunku. 22 letni nieśmiały brunet. Świetnie się nam rozmawia. Zawsze potrafi wymyślić coś ciekawego kiedy nam się nudzi między zajęciami, zabawny ale cały czas twierdzi że jestem tylko koleżanką. Ale to co on robi temu przeczy, cały czas zasypuje mnie komplementami, pocałował mnie kilka razy (nie odwzajemniłam tego) a kiedy spytałam go co to było twierdził że taki "szkolny" buziak. Niestety wiem że on rozmawia też innymi dziewczynami. Sprawia wrażenie strasznego kobieciarza. Na portalach społecznościowych co chwile wysyła wiadomości do rożnych dziewczyn. A tego nie mogłabym zaakceptować. Nie wiem naprawdę co robić. Z jednej strony mój były bardzo mi pasuje, tylko boję się że mógłby mi coś zrobić albo dziecku. A z drugiej strony denerwuje mnie kolega z którym fajnie mi się flirtuje. Czy któraś z was wróciła do agresywnego partnera?? Czy była zmiana??

Gość zadnegooooooooooooooooo
zadnego!!!!!!!!! jasie kiedys tez wahałam miedzy dwoma i skończyło sie na tym, ze z zadnym nie byłam po roku spotkałam kogoś nowego...