Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiiciaaa

Czy mozna zakochac sie drugi raz???

Polecane posty

Gość kiiiiciaaa

Napiszcie prosze co myslicie, czy po jednej nieszczesliwej milosci mozna znowu komus zaufac??? Czy juz traktowac cala reszte facetow tylko jako obiekt seksualny??? Bo ja jak narazie tak ich traktuje:(

Skoro można była zakochać się jeden raz, to dlaczego nie drugi... W życiu tak już jest że nie zawsze wychodzi z osobą w której zakochujemy się jako pierwszej, a życie toczy się dalej. Możesz albo spędzić resztę życia ze złamanym sercem, albo zakochać się po raz drugi.

Można i nawet 3 raz i 4 raz i tak dalej kwestia charakteru a można po pierwszym razie wszystko olewać

Gość kiiiiciaaa
Tak... ale zawsze cos po wczesniejszej milosci w Tobie zostaje...i nie wiem czy moozna to wymazac, moze zapomniec tak ...chocby przez samo niemyslenie ... ale czy to nie jest oszukiwanie siebie??? Spotkalam wiele osob ktore po wczesniejszym zawodzie juz nie bali nastepnych zwiazkow na powaznie... liczyli sie z tm ze to moze sie nie udac...

Gość kiiiiciaaa
Zawsze uwazalam sie za silna. A moze to faktycznie kwestia charakteru... Moze nie jestem zbyt silna zeby walczyc o nowa milosc.... Moze to pojscie na latwizne..

Najgorsze są wspomnienia tego nie da się wymazać i zawsze zostaje nie ufność czy znów się to nie powtórzy

Gość Dorosla kobieta
Mnie zranil byly chlopak a ja nie wybaczam tylko zapominam z regoly... a tutaj zapomniec tez sie nie da...

Gość kiiiiciaaa
Wlasnie... najlepsza rada to niemyslenie.. Nie potrafilabym chyba zwiazac sie z facetem ktory przezyl juz wieeelka milosc, bo ma te wspomnienia... i nie sadze zeby do niego nie wracaly.... Choc moze po czasie juz tak nie wplywaja na czlowieka ale sa..:(

Gość kiiiiciaaa
Ale jak tutaj byc super dziewczyna skaro jest sie ciagla porownywana...... Zyje sie ze swiadomoscia ze kochal kiedys inna... o innym wygladzie..innych cechach...... nieswiadomie probujemy sie upodobnic Super dziewczyny czyli?? pocieszycielki? Superkochanki?

A to nie jest tak ... ze zwiazek - para powinna robic wwszystko, zeby im bylo jak najlepiej ze soba i bezgranicznie oddac sie sobie, zapominajac o przeszlosci?

z moich 3 dziewczyn każda była inna nigdy nie porównywałem dziewczyn miały wady i zalety u mnie to raczej musi być pocieszycielka i dobra jakby kochanka która potrafi wysłuchać

Gość kiiiiciaaa
Nie tesknie, naprawde tylko nie wierze juz w to, ze nawet najwieksza milosc potrafi przetrwac.....wiec po co wiazac sie znowu...skoro to i tak moze sie zawalic

Gość kiiiiciaaa
Dziekuje za szczere odpowiedzi

Gość kiiiiciaaa
Chcialabym miec kochanka ale to chyba tyle....

Gość kiiiiciaaa
Ciezko o dobrego, nowoczesnego facea...

Gość kiiiiciaaa
bez rodzinyyy....zony...

Gość kiiiiciaaa
Ty przeprowadz sie do Austrii;)

Gość kiiiiciaaa
Kto wie co zycie przyniesie;))

Jest tylko jedna pierwsza miłość to fakt. Niestety zadko istnieje jedyny związek.. Miłość a związek nie zawsze idą w parze ale czy z powodu jednej pomyłki warto dostosowywać swoje całe życie do jednej myśli która jest zwątpieniem tylko? Trzeba czasu po nieudanej miłości by zacząć normalnie myśleć więc nie rób głupot póki co i czekaj na następna miłość. Życzę by była udana.

Gość kiiiiciaaa
Poczekam.... ale czasem narawde samej ciezko...

Gość kiiiiciaaa
Skoro juz nawet faceci tak pisza:) musi cos w tym jednak byc:)